søndag 17. januar 2010

En kjapp tur til Hellas

I går ettermiddag dro vi til Hellas en tur... Svigers inviterte oss på den nyelige, greske retten Stiffado. Vi er heldige!
I natt trodde jeg huset skulle blåse bort! I morges måtte jeg ta inn Muster via kjøkkenvinduet, for bakdøra var "gjenblåst" av snø. Godt å sitte inne med kaffekoppen og fyre i ovnen.
Happy søndag alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Jeg fikk ogsaa oppleve vestlandsvinden i gaar, ikke vant med det!!!
  Stiffado har jeg spist mange ganger i Hellas, men aldri lagd det selv. Det blir liksom alltid Moussaka om vi skal "ta en gresk en" hjemme i Norge... kanskje jeg burde pröve!

  SvarSlett
 2. Hørtes deilig ut. Ha en god søndag!

  SvarSlett
 3. Nam, gresk mat ser godt ut! det er ikke ofte jeg går på gresk restaurant egentlig, men det er kanskje noe jeg skal gjøre oftere? Hvilke spesialiteter anbefaler du? :)
  Her er helgene ekstra hellige, og det er like godt å se Ø komme inn døra hver torsdag.. På lørdag jobbet jeg, og da kan jeg ikke bli ferdig fort nok.. Blir visst litt nyforelsket av denne tilværelsen ;) Håper du har en fin helg, Glede, lov meg å ikke blås bort!? Her er det sportssøndag som gjelder. Vi tenkte oss ut på en vandretur ned til Operataket iløpet av dagen.. Kos deg videre

  SvarSlett
 4. Jeg trodde hele blokka her skulle lette jeg!! :P Gleder meg til du kommer å inspiserer kjøkkenbordet! Jeg byr på no'godt! ;)
  måtte ta inn Muster gjennom kjøkkenviduet? Du mener ikke at han hadde vært ute i natt vel?? :-O

  SvarSlett
 5. Det såg skikkeleg godt ut, gresk mat er snadder!!
  Ha ein flott søndag!
  Klemmer frå Kamille

  SvarSlett
 6. Hei på deg Glede, og takk for søte kommentarer hos meg den siste tiden. Endelig er jeg her hos deg igjen. Ikke verst at du har vært på snarvisitt i Hellas. :))) Jeg elsker gresk mat og jeg elsker også Hellas. Det gir meg minner om mine mange turer ned dit. Tror aldri jeg har smakt den retten du har fått i dag.

  Nå skal jeg snart logge meg av og sette meg i sofaen med mannen og planlegge uken som kommer. Det blir jobb i morgen og full rulle. Ønsker deg en fin kommende uke. Klem Minmill

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...