fredag 15. januar 2010

Ny bukse?

I høst kjøpte jeg en supergod bukse på B-young i str S, merket var "Sisters point". Denne uka fant jeg en lysere utgave av samme merke på salg. Hadde litt dårlig tid, så prøvde den ikke, kjøpte samme størrelse som sist. Dessverre var den for stor... Siste gangen jeg kjøper en bukse uten å prøve den... Hehe.. Dumme meg tok av lappen, så får nok ikke byttet den.

Buksa har litt stretch og er "slim-fit". Synes den sitter så bra bak - om den passer vel og merke. Perfekt til å ha med høye støvletter til. Ganske lav i livet, men ikke for lav. Ikke altfor trang "oppi".
Er noen interessert, kan den kjøpes for kun kr 200, -. Eventuell porto kommer utenom.

Over til noe helt annet. Her har vi kost oss med taco, med hjemmelaget tacokrydder. Genialt! Denne gangen med piri-piri. Grunnoppskrift finner du her. Neste gang skal vi også prøve å lage salsaen selv. :)

Lille Glede fikk også en smak for hun køyet. Det går mye i "MMMMMM" for tida! Synes det er såå gøy at hun er så glad i frukt og grønt.

6 kommentarer:

 1. hihi, så herlig at den lille frøkna di ikke er kresen, er så herlig å se at barn spiser mat med farge*s*
  Med en slik mamma som gjør maten så spennende er det klart hun blir glad i mat.
  Flinke Glede:)

  SvarSlett
 2. Jeg savner dere alle her oppe!! :(
  Vi har også hatt taco i dag, blir ikke fredag uten! Hihi... Selvlaga krydder you say...? Hmmm...

  SvarSlett
 3. ...jeg kan godt prøve buksen:-)
  såg tøff ut den..
  K

  SvarSlett
 4. God morgen Glede!

  Her er frokosten fortært, to vaskemaskiner satt på, tallerknene etter middagsbesøket i går vasket opp, Mathea stelt og aviser lest. Utrolig hva man får tid til når babyen din står opp tidlig;) Men allerede nå gleder jeg meg til tacoen vi har planlagt å ha i morgenkveld. Taco er noe av det beste jeg får, og jeg og Rasmus er kjent som "tacoparet" fordi vi spiser det så ofte:) Imponerende at du lager eget krydder! Det må prøves ut. Herlig at Lille Glede er så glad i frisk og sunn mat. Håper Mathea gjør det samme etterhvert.

  Ønsker dere en finfin lørdag!

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 5. Å, heldige du! Lille Glede spiser grønnsaker! Ungene mine hater grønnsaker, vet du. Ha en glad helg! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Og forresten... beklager at jeg indirekte skremte Muster i går;) Gi han et stryk på pusekinnet sitt fra meg.

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...