fredag 4. juni 2010

Og her skal huset stå...

Tenk, her skal vårt drømmehus stå! Glemte å ta bilde før vi begynte å rydde - men utsikten ble jo slett ikke verst nå, eller hva syns du?

Vi er så heldige at vi har foreldre som stiller opp og hjelper oss. Svigerfar har ordnet med traktor og vinsj - og nå har det foregått oppi tomta de siste dagene! Nå har jeg virkelig fått prøvd meg som arbeidskar. Herregud så sliten og sulten man blir av slikt arbeid! MEN, det er kjempeartig, tro det eller ei!!


ÅÅÅÅÅÅ, som vi gleder oss!!! Tenk at dette skjer!

Hurra for fredag! I morgen er det klart for Freheimsmartna i bygda (her kan du lese om fjorårets "martna"). Det betyr loppemarked! Det gledes!

5 kommentarer:

 1. NYDELIG utsikt!! Den kommer du nok til å bli glad i. Vi har også utsikt ut mot havet, og jeg verdsetter det høyt hver eneste dag. Gøy med loppemarked dag i bygda, skulle ønske vi hadde noe sånt i Mandal også!

  SvarSlett
 2. Flott utsikt!!! Og den var så lik den jeg har fra huset hjemme (hjemstedet mitt) at jeg fikk rent hjemlengsel!
  Det kommer til å bli så bra, kjære deg!
  Riktig god helg, og stoor klem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Det blir spennende, synes jeg :)) Gratulerer!
  For en utsikt!!! Er det en ferge på bildene?
  Klem fra PiPa

  SvarSlett
 4. "...smilt lainne mot me me vatna små..." Godt valgt utsikt! ;-) Vinkes!

  SvarSlett
 5. Hurra hurra hura! jeg er så glad på deres vegne! så utrlig fin utsikt :) for en spennende (og kanskje litt slitsom) tid dere har i vente. Men jammen er strevet verdt det til slutt. Og så får du bare mulighet til å lage enda flere kreative og smakfulle matretter, som du selvfølgelig deler med oss mellom slagene! ;) du er flink, og jeg beundrer deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...