lørdag 19. juni 2010

Blå mugge klar...

... for å fylles med forfriskende sommerdrikker!

Har ønsket meg den en stund, har en skål i samme farge kjøpt på samme butikk (An Angel by my side). Den står på tallerkenhyllen og passer på løkene. I dag startet min sommerferie, og da feiret jeg med å kjøpe muggen og satser på at finværet følger etter...


I forrige innlegg nevnte jeg at snilleste Datt "snek med" en liten gave til meg med et servise jeg kjøpte via en bekjent av henne. Er de ikke søte? Takk, snille du.

Den blomstrete skålen roooopte på meg da jeg var i butikken for å kjøpe muggen. Fra House Doctor kr 39, -. Et godt kjøp, spør du meg. Passer fint sammen med lysestaken, også kjøpe på An Angel by my side.
Ahhh... Nå er det sommerferie!! Hurra-hurra-hurra! Nå skal jeg etterhvert ta meg tid til å titte innom dere alle og legge igjen noen spor etter meg. Gleder meg til å suge til meg inspirasjon!! Håper å få tid til både mat- og interiørprosjekter i løpet av sommeren!
Ha en finfin lørdag alle sammen - både bloggere og andre lesere!

3 kommentarer:

 1. ..Hvor skal jeg begynne..
  Elsker den lille blomstrete skåla di
  Såå søt..

  Likte godt lysestaken din også
  PeRfEkT farge
  *ME LOOOVE*

  ...Så flott mugge du har fått deg
  Kommer til å bli brukt masse i sommer hjemme hos deg tipper jeg :)

  Ønsker Glede en SuperDuper kveld.
  Kose deg masse

  Go'klem fra Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Jeg ser det går igjen i litt blått hos deg også, og det liker jeg! :) er veldig glad i både den lyse sarte bøå fargen og den grønne.. Og for noen kule salt-og pepperbørser!
  Hurra hurra for ferie, glede! nå skal du nyte masse tid sammen med den lille familien din, kose deg med kreative tanker til huset, og noen venneturer til Trondheim! Jeg har bestilt fint vær både hos deg og meg i sommer, så akkurat det er fikset :) så da er det bare å blande gode leskedrikker til den fine muggen!
  Her på fronten skjer det mye, og jeg tror jeg skal sende deg en mail om det hele, men i korte trekk har jeg sagt opp jobben på gina, avslått butikksjefstilling på byoung, men samtidig vært på et veldig spennende intervju på en stilling på hovedkontoret til Bianco.. Det har vært mange store avgjørelser for meg, men jeg har lyttet til meg selv (helt innerst inne, ærlig og oppriktig) og er lettere til sinns enn på lenge.. Takk og lov for fin og snill samboer, og for at jeg stadig blir sterkere selv :)
  Jeg setter utrolig pris på sporene du legger igjen hos meg, Glede! de betyr ekstra mye :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...