søndag 6. juni 2010

Flere småmøbler i malingskø!

Så artig det er når man helt uventet blir eier av noen gamle småskatter! I helga var det "martna" i bygda, med loppemarked, auksjon, matsalg, "martnasøl", grilling og "dyreutstilling". Vi hadde nydelig vær her i går, og Lille Glede storkoste seg med å klappe villsau, kalv og kaniner. Silkehøner og fasan fikk vi også se! Jeg fant ikke noe særlig på loppemarkedet, bare en puff som jeg viser lenger ned - men jeg var så heldig å ende opp med to småmøbler på auksjon.

Denne kjempekule hjørnehylla fikk jeg av min snille mamma! 150 kr ble prisen.Falt for dette lille bordet med aviskurv. 100 kr måtte jeg gi for det etter en liten budrunde.Tror denne puffen kan bli kul med litt maling og kanskje et nytt trekk. Pris; 50 kr. Alltid kjekt med ting som har flere funksjoner: sitteplass og oppbevaringsplass. Nå har jeg minst 10 småmøbler i malingskø! Satser på at arbeidslysten kommer i sommer. To uker igjen til ferie!

Om kvelden var det tid for fest. Da fant jeg denne hjerteformede potetgullskiven i ei skål. Da tenkte jeg på deg, Katrine! Denne er til deg:

2 kommentarer:

 1. Så utrolig mange fine loppe funn, og gamle skatter! :) Ser for meg at den puffen blir råstilig med noen malingsstrøk, og kanskje toppen kommer frem på en helt annen måte også..
  Det varmer meg enn du aner at små hjerter minner deg om meg, og tusen tusen takk for at du gjør det! Det får meg til å smile blant oppgaveinnspurt (er stiv i nakken og øm i fingrene)
  Klem og smil fra en hjerteglad Katrine

  SvarSlett
 2. Hei og hopp, Glede!
  Her er det jo supre utgangspunkt for de lekreste blikkfang!!!
  Puffen med maling og trekk blir sååååå fin!
  Og hjørnehylla var morsom likeså det lille bordet. Det er ufattelig morsomt å gi gamle litt medtatte møbler en ny vår. Jeg gleder meg stort til å se resultatet!
  Nå gpr det mot skoleferie, Glede. Alltid hektisk like før man kan senke skuldrene og ta en god laaaaang pause.
  Ha en fin dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...