onsdag 30. juni 2010

Her ser dere grunnen til at jeg har vært fraværende...

... Legger dere merke til den småblomstrete tapeten...? Vi skal nemlig bo et år i bestemors gamle leilighet, med en blanding av hennes og våre møbler, omringet av alle slags herlige, nostalgiske tapeter! Vi skal ta fram gamle minner og vi skal skape nye...

Min kjære, fine bestemor kan ikke bo hjemme lengre, og nå har barna hennes ordnet det slik at vi kan få låne leiligheten hennes til huset vårt er ferdig. Vi er heldige! Ser du den blomstrete vasen? Fikk den av min snille mamma på en liten bytur denne uka. Samme serie som skålen i forrige innlegg. Elsker den! Ved siden av står en boks med ekte lakris med sjokoladetrekk - kjøpt på samme bytur. Mmm...

Mamma og pappa bor i samme huset, så nå har Lille Glede mormor og morfar i umiddelbar nærhet. Og hun elsker det! Synes det er kjekt vi voksne også. En frokostkaffe sammen her eller der, eller en felles middag lørdag kveld. På stua har vi da strietapet.. Hehe.. Vi bruker ikke energi og penger på å male denne for et år - synes det er sjarmerende jeg! :) Som dere ser har jeg ikke rukket å pusse "sølvfatet"...

Og ikke vinduet heller... Men med litt farger i vinduskarmen tar vi fokuset bort fra det! :) Nesten litt Sydenstemning...

Bestemors gamle grammofonspiller.. Og den virker...! Skal prøve å legge ved et lite filmklipp en dag.

Vi har pakket og flyttet i en fei... 7 km å flytte, så alt ble bare "kastet" ned i kassene... Alle møbler er på plass, men vitrineskapet er tomt enda.

En tallerkenhylle, kjøpt på en bruktbutikk i Trondheim, har fått komme opp på soverommet vårt. Endelig fikk jeg hengt opp noen pumps til pynt! Om jeg sjelden får gått i dem, kan jeg i alle fall titte på dem hver dag! Har planer om å male hylla hvit i løpet av sommeren.

Et lite glimt fra gangen. Bestemors gamle kommode, omringet av våre egne møbler.. Hele den lille familien Glede eeeelsker å ha større plass! Stua i kårboligen går vel 3-4 ganger i denne stua... Om sola kommer i tillegg nå, så er lykken komplett (den kommer i alle fall på fredag...)! Det er sommer folkens!! ;)

onsdag 23. juni 2010

Bella bulldog og sommerens søteste skål

Glede har vært på en bitteliten husmorferie til Trondheim by. Sammen med en god venninne ruslet jeg rundt i byen flere timer, før vi avsluttet med koselig middag sammen med to venninner til... Kafèbesøk på Bella bulldog var et av høydepunktene. En av mine nye favoritter i byen min.

God plass, stilig interiør, rolig stemning, dempet musikk og veeeldig god mat!

Kyllingsandwich med aioli... Nam!


Cappucino og hjemmelaget mandelsnack = prikken over i`en!
Takk for et fint døgn sammen med deg, I! Koselig å se dere E og H!
Tittet mest denne gangen, shoppet lite - men selvfølgelig måtte vi innom Cornelias hus. Heldigvis var vi bare i første etasje.. Hehe.. Her er det mange fristelser. Denne skåla måtte bare få bli med meg hjem. Synes den er helt nydelig!



Nå skal jeg starte pakkingen og fylle konebilen alt jeg klarer. Nå skal vi få større stue! Hurra! Ha en fin torsdag alle sammen! Er det noen som har litt sol til overs, må dere bare sende litt hit. :)

mandag 21. juni 2010

Livet er....

ikke det verste man har...


... om litt er kaffen klar! Jeg elsker vår Nespresso. OG jeg har sommerferie! Nå skal jeg til mine foreldres hus og vaske ned en leilighet som vi skal flytte inn i. Endelig skal vi få litt større plass og litt varmere hus! Enda blir det nok et års tid til huset står ferdig, så det blir greit å bo der i mellomtiden. I morgen tidlig kjører jeg til Trondheim helt alene for å tilbringe dagen sammen med en supergod venninne, før vi skal møte flere finfine venninner til middag om kvelden. Å, som jeg gleder meg!

lørdag 19. juni 2010

Blå mugge klar...

... for å fylles med forfriskende sommerdrikker!

Har ønsket meg den en stund, har en skål i samme farge kjøpt på samme butikk (An Angel by my side). Den står på tallerkenhyllen og passer på løkene. I dag startet min sommerferie, og da feiret jeg med å kjøpe muggen og satser på at finværet følger etter...


I forrige innlegg nevnte jeg at snilleste Datt "snek med" en liten gave til meg med et servise jeg kjøpte via en bekjent av henne. Er de ikke søte? Takk, snille du.

Den blomstrete skålen roooopte på meg da jeg var i butikken for å kjøpe muggen. Fra House Doctor kr 39, -. Et godt kjøp, spør du meg. Passer fint sammen med lysestaken, også kjøpe på An Angel by my side.
Ahhh... Nå er det sommerferie!! Hurra-hurra-hurra! Nå skal jeg etterhvert ta meg tid til å titte innom dere alle og legge igjen noen spor etter meg. Gleder meg til å suge til meg inspirasjon!! Håper å få tid til både mat- og interiørprosjekter i løpet av sommeren!
Ha en finfin lørdag alle sammen - både bloggere og andre lesere!

mandag 14. juni 2010

En god grunn til å blogge...

... er at det dukker opp hyggelige overraskelser!! Via Datt fikk jeg en forespørsel om jeg var interessert i å kjøpe disse herlighetene..!! Clupea fra Turi Design. Kjøpte to serveringsfat og en asjett på et garasjesalg mens jeg bodde i Trondheim, og syns dette er sååå fint!

Vi har hatt en finfin helg i den beste byen (Trondheim). Da fikk jeg med meg serviset hjem, takket være Datt og en annen venninne! Takk til dere begge.

Til slutt vil jeg takke deg som solgte meg serviset! Artig å høre at du titter innom meg, det gjør ingenting om du ikke legger igjen spor!! Gleder meg til huset er ferdig og jeg kan by på en bedre middag servert på Clupea!! Da skal jeg sende deg en tanke.
P.S: Alltid omtenksomme Datt hadde også sendt med et sett med noen kule salt- og pepperbøsser. De kommer på et senere innlegg...

onsdag 9. juni 2010

20 minutter

Jeg reiser med ferge til jobb fire dager i uka, 20 minutter en vei. Det er ganske så herlig å få den tiden til å roe ned før eller etter arbeidsdagen, og når det i tillegg er finvær og man kan sitte på dekk og nyte denne utsikten - da føler jeg meg heldig!

søndag 6. juni 2010

Flere småmøbler i malingskø!

Så artig det er når man helt uventet blir eier av noen gamle småskatter! I helga var det "martna" i bygda, med loppemarked, auksjon, matsalg, "martnasøl", grilling og "dyreutstilling". Vi hadde nydelig vær her i går, og Lille Glede storkoste seg med å klappe villsau, kalv og kaniner. Silkehøner og fasan fikk vi også se! Jeg fant ikke noe særlig på loppemarkedet, bare en puff som jeg viser lenger ned - men jeg var så heldig å ende opp med to småmøbler på auksjon.

Denne kjempekule hjørnehylla fikk jeg av min snille mamma! 150 kr ble prisen.



Falt for dette lille bordet med aviskurv. 100 kr måtte jeg gi for det etter en liten budrunde.



Tror denne puffen kan bli kul med litt maling og kanskje et nytt trekk. Pris; 50 kr. Alltid kjekt med ting som har flere funksjoner: sitteplass og oppbevaringsplass. Nå har jeg minst 10 småmøbler i malingskø! Satser på at arbeidslysten kommer i sommer. To uker igjen til ferie!

Om kvelden var det tid for fest. Da fant jeg denne hjerteformede potetgullskiven i ei skål. Da tenkte jeg på deg, Katrine! Denne er til deg:

fredag 4. juni 2010

Og her skal huset stå...

Tenk, her skal vårt drømmehus stå! Glemte å ta bilde før vi begynte å rydde - men utsikten ble jo slett ikke verst nå, eller hva syns du?

Vi er så heldige at vi har foreldre som stiller opp og hjelper oss. Svigerfar har ordnet med traktor og vinsj - og nå har det foregått oppi tomta de siste dagene! Nå har jeg virkelig fått prøvd meg som arbeidskar. Herregud så sliten og sulten man blir av slikt arbeid! MEN, det er kjempeartig, tro det eller ei!!


ÅÅÅÅÅÅ, som vi gleder oss!!! Tenk at dette skjer!

Hurra for fredag! I morgen er det klart for Freheimsmartna i bygda (her kan du lese om fjorårets "martna"). Det betyr loppemarked! Det gledes!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...