søndag 6. mars 2011

Er det mulig å forelske seg i en stol?


Vel, kanskje ikke. MEN - jeg er i alle fall VELDIG betatt av denne Eames-stolen. Har ønsket meg en slik siden jeg begynte å interessere meg for interiør, og så har det seg slik at jeg fylte 30 år for en ukes tid siden...., og da fikk jeg også pengegaver.


Nå kunne jeg selvsagt brukt det på et servantbatteri eller noen kvadratmeter flis... Men så fant jeg ut at jeg ville være litt smågal og skjemme bort meg selv litt! Man blir jo bare 30 år en gang! Den er jo tross alt funksjonell også, ikke bare til pynt. Den er faktisk veldig god å sitte i! Vet at den vil passe utmerket inn i det nye kjøkkenet vårt, som for øvrig snart er FERDIG! :)

6 kommentarer:

 1. Wæo, for en heldiggris! Jeg ønsker også!

  SvarSlett
 2. Eames stoler er bare så kule.
  Har dessverre ikke råd til slikt :(
  God mandag ♥
  Klem fra Sophie Mari

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig er det mulig! For et sporsmål, hihi!
  Gratulerer med Eames-stolen.
  Klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 4. Det er helt klart mulig! Har klart det selv;) Driver å sparer for å kunne kjøpe meg 4 til kjøkkenet mitt:D Har vært betatt av denne stolen i mange år!

  Gratulerer med en fantastisk stol!:D

  SvarSlett
 5. Vell vell vell fortjent!! :) og jeg ble sannelig litt betatt selv.. Kjempe fin var den!
  Her er det mandag, og det er tungt av Ø har dratt igjen.. Pøy.. men dagene går fort, og plutselig er det torsdag igjen :) i helgen venter en helg i kvitfjell med et vennepar, og jeg gleder meg til å komme meg litt bort.. Bare spise god mat, ut i frisk luft og drikke god vin :)
  Håper du har en fin mandagskveld
  Stor klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...