lørdag 26. mars 2011

Mitt nye, gamle kjøkkenbord


For en stund siden var jeg i Trondheim hos frisøren min på Bakklandet. Vi siden av ligger en skjønn butikk som heter Etter min morfar. Der fant jeg dette kjøkkenbordet... Falt for det med en gang!

¨

Selvfølgelig kjøpte jeg det ikke med en gang, og klarte ikke å glemme det. Takket være snille Bror Glede fikk jeg likevel kjøpt bordet senere, og snille onkel tok det med fra Trondheim til Nordmøre. Nå står det i vårt nye kjøkken! Lite, men perfekt for en liten familie på tre. Elsker fargen og skuffen!


Vi venter på internett i nyhuset, og når det blir ordnet etter helga, er jeg tilbake i Blogglandia! Savner å titte innom dere andre.
Flere bilder fra huset finner du her.
God helg!

8 kommentarer:

 1. Gratulere så mye med innflyttningen! Det var veldig spennende å følge med i hele husbygningsprosessen. Tusen takk for at vi kunne delta!
  Synes, huset ble (og blir fortsatt) kjempefint. Dette kjøkkenbordet er supersøtt! Ha en fin helg, kjære Glede!
  Klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint kjøkkenbord, i mine øyne absolutt helt perfekt. Så deilig det må være å ha flyttet inn, jeg håper dere koser dere veldig.
  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert! Herlig med kjøkkenbord som tar lite plass, det har vi også:)

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 4. For et sjarmerende bord! Gratulerer med nytt tilholdssted!

  SvarSlett
 5. Heisan Glede
  For et alldeles nydelig lite kjøkkenbord i drømmefarge! Klart du ikke kunne få set ut av hodet! Hvem hadde vel klart det?
  Og så fiiin sort Eames-skallstol du har der også. Sitter på slike hos søsteren min, bare at hun har de hvite.
  God kveld til deg Glede!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Kjempefint bord!! Har lurt på den butikken, men ikke vært innom enda.. Hvordan er prisene? Syns og Chez nouz er en herlig butikk! Stod store plakater med "avviklingssalg" på vinduene.. Så da er det nok dessverre sånn ja :-/

  SvarSlett
 7. Å du store mi tid, kjempe fint bord!! Fargen var jo perfekt :) og det ble så stilig med tapeten og gulvet.. Olala, finfint får dere det :) Tenk, dere er i hus!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...