onsdag 2. mars 2011

Ny og nyyydelig butikk

Pute fra Ferm living

I Trondheim har det kommet en fantastisk fin butikk som heter Chez Nous. Jeg følte meg hjemme tvert jeg gikk inn døra der.. For en atmosfære! Deilig mat i førsteetasjen og herlig interiør i andreetasjen.

Coulson Mcleod


I dag gjorde jeg et nettsøk og oppdaget både en blogg og en nettbutikk. Det jeg ikke var klar over, var at det er damene bak Cornelias hus og Shine som har startet Chez Nous. Jeg blir imponert over mennesker som tør å satse slik!

Tolix

For min del blir det mest "vindusshopping" for tida - men det er lov å drømme seg bort! Det koster ingenting!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Ja, tapeten er fra pip studio:) Den er fryktelig dyr ja.., men det visste ikke jeg..dvs. Da jeg bestilte den hadde butikken jeg var i tilbud med 30% på alle tapeter og damen fortalte at den kostet 750 per rull.. så da syntes jeg ikke at litt over 500 var så gærnt.. I den store sammenhengen når man pusser opp et helt hus så var det ikke så mye iallefall, hihi MEN da jeg kom for å hente den og skulle betale fikk jeg litt sjokk, hun skulle ha ca 6600,-!!! Men siden de hadde sagt feil pris fikk jeg dem til innkjøpspris i tillegg til ett veldig godt prisavslag på gummigulvet vi har, så det ble jo ikke så gærent likevel:) Er veldig fornøyd med tapeten:)

  ha en flott dag!
  Tove

  SvarSlett
 2. Hei :-)
  Den butikken er jo bare nydelig.. herlig atmosfære! Hadde med meg mannen en dag, men han skjønte ikke helt "greia"..hehe! Har enda ikke kjøpt noe der, men kommer nærmere og nærmere hver gang jeg går innom ;-)
  Tusen takk for kommentaren på før-etter innlegget! Det er jo så mye forskjellig det går an å gjøre over kjøkkenbenken, men jeg og er veldig glad i de flisene som vi valgte ut :-) Følger spent med på hus-prosjektet deres og! Ikke så flink til å legge igjen spor etter meg, men leser hvert innlegg! Så herlig at kjøkkenet er på gli...Gleder meg til neste del!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...