onsdag 30. mars 2011

Venter på våren..!


Vårt nye kjøkken. For et rom!
Det svarte skapet har jeg fått av mamma. Synes det passer veldig godt til den svarte steinplata, og planen er å henge det litt opp på veggen.


Den hvite kurven kjøpte jeg hos An Angel by my side i dag. Planen var egentlig å bruke den til noe annet, men fant ut den var genial å samle litt kjøkkenting i. Blir litt mer ro og harmoni på kjøkkenbenken, samtidig som man har mye brukt utstyr lett tilgjengelig.
Den kule kaffekverna mi (kjøpt i en bruktbutikk utenfor Oppdal for et år siden) skal etter planen henges på denne veggen..


Den grønne tallerkenhylla jeg kjøpte på An Angel by my side for en god stund siden, har kommet opp på veggen. Sofaen er mye brukt, og venter bare på siste finish med knapper fra Snella og Petronella. Knappene kan du se i dette innlegget på HusGlede. Er ganske så fornøyd med den ideen..
En stor takk til min kjære MAMMA og min MORMOR som trekte om sofaen en ettermiddag rett før vi flyttet inn i huset! Jeg er så fornøyd! Ikke minst er det stas at det er nettopp dere som har gjort det!


"Gledevasen", kjøpt på Fretex, som ga ideen til navnet på bloggen min.


I tallerkenhyllen har jeg plassert mine favorittasjetter. Liker veldig godt både form og dekor på disse. Alle har forskjellig dekor. Merket er Piknik fra Turi Design. Jeg kjøpte tre av dem på et slags loppemarked, og har ønsket å finne en fjerde asjett. Lykken var derfor stor da jeg kom over en asjett med kopp, da jeg var innom en brukthandel på Orkanger for noen uker siden. Tenk det da! 


Et vårlig vatt-teppe fikk også bli med hjem fra An Angel by my side. Rosa og fresht på den ene siden, og "rosemønstret" på den andre. Litt overraskende at jeg velger noe så romantisk kanskje, men falt sånn for den rosa delen og ser for meg at det blir mye brukt utendørs sene vår- og sommerkvelder.

MED ANDRE ORD ER JEG KLAR FOR VÅREN! ER DU?

5 kommentarer:

 1. Ikke overraska over romantikkvalget jeg, vet jo at innerst inn er du en romantiker, var jo i bryllupet! ;)

  SvarSlett
 2. Så fint det er hos dere da:)...Likte den kaffekverna altså:)

  Har en award til deg inne hos meg;)

  Jeg venter også på våren...i dag snør det...:( Så jeg må vel vente litt til!!
  Du lurte på om jeg bodde på Møre enda, men det gjør jeg altså ikke...Jeg bor i Trysil...Har bodd her i snart 4 år jeg nå;)

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 3. Hei Glede! Alt ble og blir så fint i ditt nye hus! Bare digger kjøkkener ditt.
  Dette svart skapet på høyre er kjempeflott og matcher helt perfekt med resten av kjøkkenet. Synes, det må være deilig å flytte inn i sitt eget hus.
  Et hus med en sånn deilig utsikt!
  Må innrømme, dette ville jeg også gjerne :)
  Helgsklemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 4. Veldig søt blogg, skal følge med videre. Likte veldig godt kjøkkenet, og spesielt det sorte skapet du hadde fått som skal opp på veggen :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...