lørdag 24. september 2011

Det beste...


"Det beste i livet er gratis!"


Med nytt hus og masse plass er det myyye som står på ønskelisten. Men å kjøpe alt jeg har lyst på er både unødvendig og umulig. Det får bli etterhvert, og dessuten er det jo bare ting og tang! For å minne meg selv på det, har jeg skrevet dette sitatet på ei lita tavle i hallen. Og det er faktisk veldig sant det som står der! Tenk på alt som er gratis!! Et smil, en klem, ei lesestund med Lille Glede, en tur i frisk høstluft, å beundre utsikten når det lysner om morgenen, lillebror som sparker  magen...
På knaggen henger for øvrig også et nytt, lite innkjøp som jeg liker så godt at det må henge fremme også når det ikke er i bruk av Glede selv. Så litt nytt blir det også, skjønner dere..


I dag har jeg vært på bruktmarked. Ikke mange skatter å fnne, men fant to Bjørn Wiinblad-trykk/plakater til 30 kr per stykk. Skal sette på nye rammer i alle fall.. Kanskje blir de hengende på hvert sitt barnerom?


Fant også disse to bildene til 10 kr per stykk fra Minerva Reproduktioner, Copenhagen 1968 og 1969. Så fine motiver, synes jeg.


Håper lørdagen din er fin!
Vi skal straks på sirkus. Gjett om Lille Glede er spent!?

4 kommentarer:

 1. Ja det har du så rett i!
  Hva er egentlig bedre enn en tur i skogen i frish høstluft? Eller ei koselig lesestund....Vi må huske å ta vare på disse stundene :)

  Herlige knagger du har i gangen, de var kjempefine!

  Og flott kunst du har fått tak i :)

  Ha en fin lørdag :)

  SvarSlett
 2. Håper dere har hatt det fint på sirkus! Og at helga er fin på alle måter.

  SvarSlett
 3. Jeg er så glad i tavler med fine, og viktige ord, skrevet med kritt! En liten kommentar fra deg er gratis, men fy så fint det er:)
  Med nytt hus er det lett å tenke på alt man skulle ha hatt, helst her og nå!! Men ø er flink til å roe tempoet på husfrua, og er den som, bevisst og ubevisst, minner meg på akkurat det du skriver; det beste i livet er gratis!
  Tenk at du har en mini glede i magen, fine deg!! Tenk at det blir to barnerom! Selvom formen ikke er helt på topp, håper jeg du koser deg i høstsola, og at høstferien gir deg ny og frisk energi! Sender deg haugevis av fine tanker, og de er helt gratis;)
  Vi er på besøk hos niese Alma og mødrene, i Oslo denne helga, og vi koser oss med sprettballer, god mat og sang:) (og litt bryllupssnakk)
  Klem fra Katrine

  SvarSlett
 4. Glemte forresten å svare deg ang. døramatta (ja, det stemmer at det er en dørmatte:) med stjerne. Den er kjøpt på Skeidar :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...