onsdag 28. september 2011

Ukemeny = lettere hverdag


Vi har ambisjoner om å planlegge ukemeny, og i høst har vi faktisk gjennomført det med hell. Sparer oss tid og penger. Mamma har lagt merke til en liten tavle jeg har hatt stående på kjøkkenbenken, hvor jeg har skrevet opp ukemenyen. Da hun var på varemesse for noen uker siden, kjøpte hun likeså godt denne flotte hyllen til meg. Tusen takk, snille mamma! Nå har vi god oversikt over ukens middagsmeny, både jeg og Herr Glede. Innkjøp prøver vi å gjøre først i uka, så slipper vi å tenke på handling etter jobb.


Den var ganske lang, men vi fikk akkurat på plass på veggen ved kjøkkenbordet. Mitt kjære, lille, blåe bord skal forresten få flytte plass innen kort tid. Det blir i minste laget som kjøkkenbord, særlig nå som vi snart blir fire. Men jeg skal nok finne et sted å sette det, der det kommer til sin rett.

5 kommentarer:

 1. Den hylla var stilig :)
  Å den passet jo perfekt inn!!!
  Ukesmeny har vi snakka om sååååå mange ganger her i huset også, men blir jo aldri så vi gjør det.
  Ha en fortsatt fiiin uke.

  SvarSlett
 2. Åh gubban, akkurat etter min smak!! Den var fin den:) hvor kan man få tak en slik en bortsett fra på varemesse?
  Lurt med ukesmeny, vi har store planer om å gjøre det samme, og en slik tavle gjør det enda mer inspirerende:) hurra til alt som kan skrives på med kritt! Og hurra for at du er så fin!:)

  SvarSlett
 3. Åh herlig! Den var skikkelig fint. Og det er så lurt, jeg vil også bli flinkere til å planlegge framover, hvem vil vel ikke spare både tid og penger, hihi. Håper onsdagen din er fin!

  SvarSlett
 4. Ukesmeny har vi gjort i et par års tid *stolt* Og det er såå deilig, anbefales alle! Som du sier, sparer både tid og penge. Og stress med å finne på hver dag hva man skal ha til middag.

  Veldig spennende med ny baby, gratulerer! Hva blir han da? Mini-glede?

  SvarSlett
 5. Hehe.. Ja, har faktisk tenkt på akkurat det navnet. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...