fredag 21. september 2012

16 glade


1. Den fineste gutten jeg vet om (beklager kjære...)..


2. Pizza med hvitløkssaus, selvplukket kantarell, persille og parmesan.


3. Lunsj for meg selv med litt selvlaget latte og et magasin. Legg merke til aprikosen på hvitosten. Aprikos (økologisk) kokt i 50 % vann og 50 % rårørsukker sammen med vaniljekornene fra en vaniljestang. Utrolig godt sammen med ost! Oppskriften fikk jeg fra av ei venninnes kokkevenninne. Osten er for øvrig fra Derinngarden. Nydelig!


4. Ferskpresset juice av granateple, appelsin og gulrot laget i juicemaskinen jeg vant i Matbloggsentralens aspargesutfordring. Granateple = antioksidanter!


5. Vi er såå utrolig fornøyde med vår KlipKlap! Super for barna. MiniGlede kryper opp og ned. Reiser seg opp og krabber over. Vi voksne kan ligge mykt og behagelig ved ungene også, har tippet 30, så kjenner at det er greit. :) Min favoritt Raballer i Kristiansund er de eneste i Norge som forhandler KlipKlap.


6. Høsttur med gode venner. Min venninne dro fram den fineste matboksen. 
Denne skatten er fra gården hun har vokst opp på og nå selv driver. Les mer om livet hennes her7. Herlige hjemmelaget granola. Sprø frokostblanding. 


8. Egne tomater i fineste Gledebollen.


9. Sjekk den stolen jeg sikret meg på garasjesalg forrige helg. 50 kr! For et kupp!


10. Luftetur med tekoppen i polkadot-støvler, kjærestens høstgenser fra HM og boken under.


11. Jeg og Lille Glede har jevnlig turer på biblioteket. Utrolig kjekt å kunne låne med seg bøker man blir nysgjerrig på. Jeg liker å "utfordre" meg selv. Har blitt litt nysgjerrig på yoga, og lånte med meg ei yogabok. Begynte så i dag, vips hadde jeg lest 9-10 sider. Den traff meg! 12. Herr Glede tok inn litt peppermynte som vi satte i en vase. Fine, sant?13. Lille Glede er også glad i vår KlipKlap OG smådyrene sine.


14. Fredagstaco med hjemmelaget salsa og guacamole ( + hjemmelaget tacokrydder). Supergod salsaoppskrift finner du hos Ren mat. Prøv det! Guacamoleoppskriften min får du i løpet av helga.


15. Mitt bidrag i Matbloggsentralens kyllingutfordring. Vil du stemme på bidrag nr.101 blir jeg kjempeglad!


16. I ettermiddag da jeg satt ute og leste, brøt sola gjennom skyene, mens det regnet på fjorden. Nydelig.


1 kommentar:

  1. Må si du er virkelig inspirerende!
    Og får særlig lyst til å gå og lage mat når jeg er innom her. Flink du :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...