torsdag 13. september 2012

De fleste av dere vet kanskje...


... at jeg er lærer? 
Nå er det bare en stor uke til jeg skal tilbake på jobb etter å ha hatt mammapermisjon. Jeg både gleder meg og gruer meg. Men - nå skal MiniGlede kose seg hjemme sammen med pappaen sin helt til over jul, og det blir kjekt for de fine guttene mine.
Snilleste mammaen min overrasket meg med en flott skinnveske til "skolestart". Jeg har ønsket meg en passende jobbveske lenge, så det passet midt i blinken og den falt virkelig i smak. Stor og fin, med plass til både lærerplanlegger, litt bøker og kanskje en iPad etterhvert..? :) Merket er dansk og heter Treats - Bags before chocolate.
10 kommentarer:

 1. Å så snill mamma !
  Veska var jo kjempetøff :)
  Blir sikkert kjekt å begynne i jobb igjen, lykke til :)

  SvarSlett
 2. Oi, den var sååå utrolig lærerfin!!! En slik kunne nok jeg og hatt, helt uten at jeg lærer bort noen ting!! :) Og du? Vi skal få en sønn! :)

  SvarSlett
 3. Nydelig veske!! Har en svakhet for vesker i brunt skinn merker jeg:)
  Kommer nå på at du lurte på om et møte hadde passet denne uka. Ups... glemsk og halvsløv jeg... Jobber 100% og det har vært litt full rulle for tiden. Kanskje like greit å vente til høstferien, eller så kan jeg komme en kveld:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Stilig veske. Så snill mammaen din er :))
  Kan tenke meg det blir rare å være tilbake i jobb etter permisjon, men blir nok godt og.
  Du får ha en riktig fin "første skoledag". :))

  SvarSlett
 5. Vakker veske:) Er noe spesielt med skikkelig skinn og fint håndtverk.... Jeg har nettopp bestilt veske av en av sønnene mine - han lager mye fint i lær og er blitt skikkelig flink - den blir nok stivere, men jeg får den til gjengjeld akkurat slik jeg ønsker...:) Lykke til med arbeidslivet - blir en utfordring det der med å tro at det går rundt hjemme fordi om man sjøl er borte he he ....;) Klem fra andre sida fjorden:)

  SvarSlett
 6. så fin gave av mammaen din! tenkt at du allerede skal begynne på jobb igjen, tida går fort ja..
  kjekt å se deg og dine her om dagen! jeg var så heldig å få være med som privatsjåfør og håndholder ofr den flotte barnehagegruppa til lillebroren i huset, det var vist både smummelt og kjekt på en gang!
  :)

  SvarSlett
 7. naaw, ugglor! och jag älskar förresten din header. <3

  SvarSlett
 8. kor får ein kjøpt veska og pris?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Søk på "treats - bags before chocolate", så finner du nettsiden til merket. Der finner du pris på ulike vesker. Ser de har en forhandler i Norge:
   Lisi Agentur A/S
   v/ Sigvald Kolbjørnsen
   Krokveien 16
   4580 Lyngdal
   Tel. 0047-95805270
   Mamma kjøpte den av ei som solgte slike vesker (kanskje via denne Sigvald her?), men hun selger dem ikke lengre tror jeg.
   Lykke til! :)

   Slett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...