tirsdag 25. september 2012

Garasjesalg


For snart to uker siden, var jeg på garasjesalg hos to damer i bygda. De har drevet en interiørbutikk i bygda, og har jevnlig turer til Sverige, hvor de "tråler" bruktmarkeder o.l. Her kunne man med andre ord gjøre et kupp eller tre.

 Jeg hadde ikke fått med meg starttidspunktet, så da jeg kom en time etter åpning, var de fleste godbitene blitt med andre hjem - men jeg er godt fornøyd med fangsten likevel.


Stol med finfin farge.. Hva kalles dette da? Lakserosa? Har faktisk en veldig lik stol i grønt. Denne må nok fikses litt på, så man kan sitte trygt - men den er jo veldig flott å se på også.Fat med flott glasslokk. Denne tror jeg kan bli mye brukt.Herlig kakeform. Har brødboks i samme farge (kjøpt av samme dame), så denne passer godt inn på kjøkkenet. Har planer om å prøve den ut i kakebaking også.1 kommentar:

  1. Heisan Glede
    Stolen var super-vakker og hadde blitt med meg hjem også. Nydelig farge og vakkert slitt. Glasslokket har jeg også, men jeg har det i en lys grønntone. Veldig koselig på et dekket bord eller med julegodis inni, magi for ungene tenker jeg.
    God natt og glad morgendag!
    Klem fra Kaspara

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...