søndag 16. september 2012

Kvelden jeg falt for sushi...... var i går kveld faktisk.
Vårsøg hotell i nabokommunen arrangerte sushiaften og Tupperwareparty, en artig kombinasjon.
Jeg og ei venninne ble enige om å kjøre oss en tur. Hun har spist masse sushi før, mens jeg faktisk bare har smakt det et par ganger. Litt spent var jeg, men matglad som jeg er, tenkte jeg at det er rart om jeg ikke skal like dette som "alle" liker så godt.


Vårsøg hotell er nyoppusset, og Horisonten Restaurant var utrolig stilig!
For to småbarnsmødre er det ren luksus å sitte en slik plass en lørdagskveld.
Vi smilte fra øre til øre!Så var det tid for sushibuffet!


Fantastisk godt! Vi forsynte oss flere ganger og koste oss i over en time. Kan faktisk ikke plukke ut en favoritt, for det var så godt alt sammen. Herlig!

Vi avsluttet med friterte scampi og reker med søt chilisaus. Dobbeltnam!

Vi ble raskt enige om at dette SKAL gjentas. For dere som bor i området, kan jeg virkelig anbefale å prøve sushi på Vårsøg hotell!
Så var det tid for Tupperwareparty med Lene Elise Bergum. Utrolig artig, og dette fyrverkeriet av ei dame demonstrerte produkter i 3 timer, krydret med humor, gode historier, "auksjon", konkurranser og matlaging. Jeg har foreløpig ikke så mange Tupperwareprodukter, men må innrømme at det var mange produkter som havnet på ønskelisten. Mitt favorittprodukt foreløpig er slikkepotten(e). At produktene har "livstidsgaranti" er også noe jeg har sansen for. Selv fikk jeg byttet inn en ødelagt slikkepott i en ny.

Hva med deg?
Liker du sushi, og har du noen Tupperware-favoritter?

(Lene Elise Bergum sier at om noen trenger noe, er det bare å ringe henne på tlf 92043113. Hun sender til hele Norge! )


6 kommentarer:

 1. Så spennende med "ny" mat:) Dette er ukjent matlandskap for meg - men har tenkt å prøve om anledningen byr seg...... Ang. TW er det nok kaketina som har vært mest i bruk her i huset - når man driver "veldedig kafè" blir det mye farting med kaker og mat:))) Fin uke til deg:)

  SvarSlett
 2. Hmmm, har bare ikke klart og lært meg den sushi-greia altså... Men det så jo fryktelig lekkert ut!!! Og virka som en veldig koselig kveld! :)

  SvarSlett
 3. Har ikke stort fra tupperware da jeg var litt ung da den første tupperwarebølgen gikk over landet..
  Men jeg har en bolle med lokk og en ting jeg er glad i: nemlig grønnsaksskreller. Som jeg bruker til poteter og gulrøtter og synes er skikkelig bra :D

  SvarSlett
 4. Sushi ja, der har vi en trend jeg ikke helt har klart å hoppe på.. Må nok en slik aha.. opplevelse til for min del også, men til nå er den uteblitt.. Kanskje har det noe med at all sushi jeg har smakt kommer fra kjøledisken på rema elle meny, men det vites ikke for smaken har ikke fristet til noen gjenntakelse andre steder.

  Når det gjelder Tupperware er jeg mer på nett. Min favoritt må være boksåpneren, tett etterfulgt av slikkepotten og påleggstableren. Men elsker også bakebollen min og miksebollen.

  SvarSlett
 5. Dette så virkelig fristende ut. Har kun smakt sushi en gang og det falt i smak, riktig nok kun "ferdiglaget" i butikk, ikke noe fancy som dette her.

  Har ingen Tupperware varer, men om jeg først begynner skal vi nok se at ønskelisten blir lang. Har allerede sett noen produkter jeg kunne tenkt meg, får se om jeg husker å føre de opp på ønskelisten til jul? :)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. supert opplegg, og som du sier..artig kombinasjon!
  sushi er jeg meega skeptisk på..men, tupperware derimot er huset mitt fullt av!
  utrolig mange fantastisk gode produkter som jeg ikke ville vært foruten!
  og du som er så glad i matlaging finner nok nytte i mange av tingene :)
  mine favoritter er: gryta/ovnsforma, boksåpneren, salatslynga og slikkepottene :)
  de er i bruk så og si hver dag!
  og mann1 som også er veldig ivrig på kjøkkenet her, er helt avhengig av knivsliperen, for her i huset skal knivene være sylskarpe!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...