tirsdag 11. august 2009

"Følg drømmene dine!"

Vi har alltid drømt om å flytte tilbake til stedet hvor vi har vokst opp. Etter at Lille Glede kom, har vi tenkt mer og mer på at dette ville være det rette å gjøre! For noen uker siden kom jeg over en jobbannonse - en lærerjobb i nabokommunen til bygda vi kommer fra. Senere på dagen leste jeg horoskopet mitt, noe jeg sjelden gjør, og der stod det: FØLG DRØMMENE DINE! Da begynte tankene å spinne... Noen dager senere trykte jeg send på den elektroniske søknaden. Gjett om jeg var skjelven! Nærmest en impulshandling..

For å gjøre en lang historie kort: dagene som fulgte var vi temmelig fjerne, men så kom det en telefon da vi nesten hadde slått det fra oss. I går var jeg på intervju og noen timer senere fikk jeg tilbud om å ta jobben!! Kan dere tenke dere følelsen?


I dag har jeg og Herr Glede sagt opp jobbene våre, vi har sagt opp barnehageplassen her i byen og søkt om ny "hjemme". Vi har undersøkt muligheter for å leie leilighet, og vi skal kontakte megler for å selge leiligheten. Hu hei, her går det fort i svingene!!

Nå går vi fra en travel hverdag i byen, og forhåpentligvis til en roligere tilværelse på landet. Og det føles HELT RETT! Selvsagt er det mange følelser i sving, men vi vet at vi gjør det som er best for Lille Glede. Jeg kan ramse opp mange grunner for å ta denne avgjørelsen, men viktigst er i alle fall at vi kommer nærmere familien, og at vi legger til rette for en god og trygg oppvekst for jenta vår. Når det er sagt, vi kommer til å savne "byen vår", jobbene våre, venner og kollegaer!

Hva synes dere? Er det ikke spennende...!??

Jeg og Herr Glede har to års bryllupsdag i dag og skal feire litt - både dagen og den store avgjørelsen...

7 kommentarer:

 1. Hei Glede, for en glede! Gratulerer med alle forandringer som står foran døra! Det høres så utrolig spennende ut. Gratulerer selvsagt også med bryllupsdagen :)) Lykke til!
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Kjære Glede
  Gratulere med bryllupsdagen, ny jobb og den store beslutningen som er fattet! Så spennende!!! Magefølelsen fører dere nok på rett spor. Så vakkert det er på hjemstedet deres, skjønner at dette er noe å lengte tilbake til!
  Et roligere liv på landet høres godt ut!
  Kos dere og nyt dagen! Gleder meg til å følge med hvordan det går med dere framover!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hurra for en spennende avgjørelse og for to herlige kjærlighetsår :D dette blir jo en ny hverdag, og tror det er helt rett! det er rart å sitte og lese dette her, for etter noen dager hjemme sitter jeg i Oslo og lengter.. Plutselig kom tankene på å kunne flytte tilbake til toten, og disse tankene har jeg ikke følt siden.. aldri! Lykke til med forandringer, det høres helt supert ut :)

  SvarSlett
 4. OG gratulerer med ny jobb! :D

  SvarSlett
 5. Gratulerer med bryllupsdagen:) Det tenkte jeg ikke på da vi "snakket" tidligere.. Hurra for bygde-Norge:)

  KLEM!

  EVA:)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med både bryllupsdag og ny jobb og ikke minst den spennende avgjørelsen! Skikkelig spennende! Jeg kommer jo fra bygda selv og bor i stooor by og har jo tenkt tanken selv noen ganger : hvor vil jeg ende opp "til slutt"? Time will show! Lykke til vaffal!

  SvarSlett
 7. Som en av vennen som sitter igjen i Trondheim må jeg innrømme at jeg leser innlegget med klump i halsen! :(
  Når det er sagt så skulle jeg gjerne blitt med! Et roligere liv på landet høres herlig ut, men som er dataingeniør som er sammen med en dataingeniør byr det på litt flere utfordringer... :P
  Gratulerer så mye, tror nok dere kommer til å få det herlig på landet! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...