lørdag 15. august 2009

Hvorfor ikke..

... bruke finserviset (Nathalie fra Porsgrund Porselen) til frokosten en helt vanlig lørdag? Da Lille Glede tok den første duppen, benyttet vi anledningen til å sette oss ned med en god lørdagsfrokost, Herr Glede og jeg.

Legg merke til allergitabletten Herr Glede har lagt frem til meg... :) Min kjære omtenksomme mann!

Mens vi venter på Nespresso-maskinen, funker det glimrende med presskannekaffe. Tusen takk for mange gode tips forresten! Spesielt takk til Elise, som ga meg et grundig og godt svar. Tror vi går for denne. Så genialt å kunne bruke bloggen til å spørre om råd og tips!Mitt kjære søskenbarn har vært en uke i Frankrike. Lille Glede fikk verdens søteste badeand, som ligger igjen på Nordmøre. Jeg var så heldig å få denne boksen med olje. Elsker slike overraskelser! Blir spennede å smake... Tusen takk!

I dag skal vi på 1-årsdag til søteste A! Håper hun blir glad for gaven... :)Ost og kjeks stod på menyen i går kveld. Herr Glede hadde kjøpt min favoritt - Rambol valnøtt. Dyr og fet.., men kjempegod! Vi har for øvrig "oppdaget" honning og valnøtt som herlig tilbehør til ost og kjeks. Nam!

Et bilde fra forrige helg, da vi fortsatt var på Nordmøre. Jeg satt hjemme og tenkte på jobbintervjuet jeg skulle på neste dag, mens Herr Glede og Bror Glede tok seg en padletur med kajakkene. Idyllisk!

7 kommentarer:

 1. Hei:)
  Så koselig blogg du har, hit kommer jeg nok tilbake! Deilig med en stille og god lunsj i blant ja. De serviettene fikk jeg litt sånn må-ha-følelse av å se på. Er det IKEA? Jeg trodde jeg hadde rasket til meg alt med elefanter på fra IKEA, men denne fargekombinasjonen var ny... :)

  Vel, vel, ha en fin lørdag!
  Hilsen Ann Rita

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder! Liker bloggen din! Ha en fin søndag.. med søndagsfrokost?

  SvarSlett
 3. Så mye deilig da.::)
  Fikk skikkelig smaken på honning og nøtter til ost etter at vi fikk det severt i Gøteborg for noen år siden. Så nå har alle i familien fått skikkelig smaken på det. Eldstemann vil helst ha Brie og honning på nista, men det blir bare kliss..he he

  SvarSlett
 4. Måltidene har for meg vært en spesiell stund siden jeg var liten, da hele familien var samlet.. Frokost er nok mitt favoritt måltid :) det å sitte lenge med en god kaffekopp, lese aviser og bare nyte stillheten sammen.. Eller skravle om alt og ingenting.. Vet du hva? du gjør meg glad!

  SvarSlett
 5. å starte dagen med en deilig frokost på finserviset er det jeg kaller en perfekt start på dagen, hverdagsglede!:)

  klem

  SvarSlett
 6. Hallois...
  Frk Glede.
  Nydelig servise dere har..
  Også så omtenksomt av din mann må du vite å¨fore deg meg allergitabletter....snill han..hihi...
  Håper du har det fint.
  Her er jeg litt mett...men tror jeg skal klare ¨å stappe i meg noen seigmenn mens jeg leser interiørblader på det "nye" rommet mitt....
  Tudelu.
  Klem fra Drops

  SvarSlett
 7. Koselig å kunne dekke på med finserviset en helt vanlig lørdagsmorgen, hverdagsglede det. Lekre bilder og fristende mat!
  Gratulerer med valg av Nespresso-maskin, linken fungerer ikke nå så jeg vet ikke hvilken dere valgte, men vi har også en slik variant og er storfornøyde med den!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...