onsdag 12. august 2009

"Om litt er kaffen klar..."

En ting jeg vil savne med byen min, er å kjøpe meg en god kaffe! Men det finnes en løsning - Nespresso! Det har stått på ønskelisten en stund og nå skal vi kjøpe oss en! Gleder meg til å sitte ved kjøkkenbordet, eller på trappen, med en kopp heeerlig kaffe!

Men hvilken skal vi kjøpe? Billig eller dyrt? Den til 5999 kr er nok for dyr, men det finnes jo mange typer til ulike priser. Noen som har erfaringer, råd eller tips om Nespresso? Hvordan er den til 1999 kr?

10 kommentarer:

 1. Vi har en slik maskin, aner ikke hva den heter, men den er liten og sort, og kosta rundt 3000 tror jeg. Nå drikker ikke jeg kaffe, men mannen min er veldig forøyd med den:)
  Når det gjelder twilightbøkene så trodde jeg også jeg var altfor gammel, hihi Men vet iallefall om to til over 30 som er helt "besatt":) Du burde iallefall se filmen

  Lykke til med valg av "kaffemaskin"

  SvarSlett
 2. drikker ikke kaffe dessverre...så jeg kan ikke gi råd.

  takk for meningen din ang location.
  jeg kan forsikre deg om at vi tar masse bilder der brudeparet viser godt:)

  SvarSlett
 3. God senkveld, Glede!
  Null erfaring med kaffemaskiner her i gården!
  Så herlig at du reduserer litt på jobbingen. Kanskje det utløser en fridag?
  Jeg synes beslutningen dere har tatt bare høres så bra ut for dere alle!
  Nå ligger olivenmuffins-oppskriften framme på bloggen min. Kanskje er det noe for din gane??
  Ha en god natt! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. nope, har desverre ingen erfaring med kaffemaskiner. gøy når en endelig skal kjøpe seg noe man har hatt lyst på lenge...lurt å sjekke ut litt og da er jo bloggen en smart kanal :)

  klemmer,
  vibeke

  SvarSlett
 5. Heisann! Jeg kan absolutt anbefale den øverste. Fikk den i bryllupsgave i sommer og er hekta. Starter dagen nå med en nydelig aromatisk lungo og drikker faktisk mye mindre av "suppekaffen" på jobb, kaffevrak som jeg er. Maskinen er kjempeenkel i drift og så kan man handle masse ulike typer espresso + lungo (vanlig kaffe) på nettbutikken til nespresso. Jeg er enda i fasen hvor jeg smaker meg frem til ulike favoritter. Det er så utrolig mye god kaffe. Ingen innvendig rengjøring behøves med unntak av årlig avkalking hvis man har hardt vann. De løse delene i front må rengjøres, men de er enkle å ta av og på.

  Ikke lenge etter at kaffemaskinen var i hus kom mannen min hjem med en nespresso melkeskummer som koster rundt 600 kroner. Den er også kjempeenkel å bruke (hell på melk og trykk på knappen!) Det synes jeg er et fullgodt alternativ til kaffemaskin med integrert beholder for melk. Jeg drikker ikke spesielt mye av hverken latte eller cappuchino, men har selvsagt smakt og skummet den gir er både superfyldig og tett.
  Vårt alternativ på 2000,- (+ 600 for melkeskummer) er nok det billigste i nespressomaskinutvalget, men funker som bare det! Dessuten tar den lite plass på den overfylte kjøkkenbenken vår, og det er også et pluss!

  Lykke til med kjøp og forhåpentligvis masse gode kaffeopplevelser fremover:)

  SvarSlett
 6. Hei,

  vi har en sånn Nespresso-maskin på jobb, den ligner igrunn ikke på noen av de på bildet, men fant ut at det er NESPRESSO GEMINI CS100 PRO (for office). Så akkurat maskinen kan jeg ikke uttale meg om, men kaffen er hvertfall nydelig, og gjør enhver kaffepause til en lykkestund!!
  Og det er ganske viktig med god kaffe i hverdagen :-D

  SvarSlett
 7. En flott idé! en slik en må du jo ha, så får du slukket tørsten(!) etter en deilig kopp kaffe ;) Søsteren min har akkurat kjøpt seg en, skal høre med henne.. Klem

  SvarSlett
 8. Har dessverre inga erfaring med slike maskiner..men skulle gjerne hatt ei sjølv:-)

  Så flott å lese om avgjerelsen om å flytte til bygda! Vi flytta frå byen og kjøpte hus "på landet" for eit halvt år sidan. Er ikkje mykje anna enn god kaffe vi savner:-) Det har vore herleg å møte våren med ekstrem fuglesang, sauer som breker rundt oss, ein stor hage og herleg terrasse! Angrer ikkje eit sekund!

  Lykke til med fortsettinga!

  SvarSlett
 9. Du må sende en mld til Trond å spørre... han har en som er veldig enkelt i bruk, og som lager veldig god kaffe! Den samme maskina hadde hun jeg bodde med nå før sommeren.. D var ekstra stas å spise frokost da, med skummende kaffe på bordet... Eli

  SvarSlett
 10. Hei og hopp!!!

  Ta turen innom te og kaffe-huset i Dronningensgt, da får du nok ett godt svar:-))

  Ida

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...