tirsdag 13. oktober 2009

Bror Glede kokkelerer

De siste ukene i Trondheim, bodde vi hos min kjære bror. Her var det hjerterom og husrom; "Mi casa es su casa", som han sa. Som takk for oppholdet, bestilte jeg denne esken med italiensk mat, fra Matgaven. Herlige saker som pasta, pesto, tomatsaus, grissini og kjeks.. På Matgaven finnes også mange andre fristende gaveesker med mat, som du kan bestille og få sendt til den adressen du vil! Kjempesmart, spør du meg!
I går ringte Bror Glede; "Hei, søss! Har du noen middagstips til pastaen jeg fikk, den med smak av basilikumpesto?" Jeg foreslo en rett en god venninne av meg laget en dag familien Glede var på besøk, den var omtrent slik: stekt kylling og paprika, sammen med en boks matfløte, soltørket tomat og urter - servert med pasta. Enkelt og godt! I dag fikk jeg denne MMS`en fra bror:

Bildet bare ba om å legges ut på bloggen, og etter godkjennelse fra kokken, fikk jeg nå ordnet det. :) Brødet ved siden av er smurt inn med pestoen som fulgte i gaveesken. Kjeksen var også med. Vurderingen fra bror var for øvrig at det smakte litt lite, men at han nok hadde vært litt forsiktig med krydderet! Jeg laget denne retten for noen uker siden, til foreldrene mine, og de likte den kjempegodt! Så husk; masse krydder og passe med salt. Og så serverer jeg alltid en enkel salat til slik mat. Det er prikken over i`en! Ha en flott tirsdagskveld alle sammen!

3 kommentarer:

 1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

  SvarSlett
 2. Kjære Gledemor!

  Nam, nam, igjen finner jeg fristende mattips på bloggen din- du vet jeg liker det:) Denne retten hadde mye av det jeg liker aller best- kylling, soltørka tomater, pesto. Nam!

  Jeg sitter å surmuler over en elendig internettleverandør (GET... hold deg unna dem). Vi har ikke hatt nett på mange dager, og jeg føler meg bokstavelig talt avkoblet fra bloggverdenen. Har fablet om å legge ned hele bloggen, men vi får se. Ingen forhastede beslutninger skal taes. Men det er så masse annet å bruk tiden på for tida. Dagene med lille Mathea går så utrolig fort, og jeg vil egentlig bruke hvert ledige øyeblikk til å bare sitte å se på den lille skjønnheten...

  Men det går jo ikke, så i kveld kommer Katrine (vår felles bloggvenn vet du) og en annen venninne på "fransk aften". Vi skal spise ost og kjeks og se Den fabelaktige Amelie fra Mont Matre. Min absolutte favorittfilm!!

  Håoer du har fine dager uten altfor masse stress. Vet hvordan sånne flyttesjau kan være... Ha en fin kveld!

  Varme høstklemmer fra meg

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...