onsdag 28. oktober 2009

Har du vært i Italia?

Min kjære pappa fyller 60 år neste høst, og da har vi planer om å dra til Italia! Nå driver vi å undersøker litt. Ønsker å leie et hus med basseng og minst tre soverom. Vi har noen aktuelle nettsider, men så kom vi til å tenke på at vi også kan høre med dere!

Har du vært i Italia? Har du noen steder å anbefale?

6 kommentarer:

 1. Hør med Cecilie, hennes familie var i Toscana i sommer, og de bodde i leiligheten (eller hus). Jeg har vært i Roma opp til flere ganger, og det er helt klart mitt favorittsted, så det anbefaler jeg på det sterkeste! men toscana er kanskje lettere med tanke på anledningen dere drar, og litt lettere å leie litt større bosteder der. Men sjekk ut Roma også! :)
  For en utrolig fin og genial måte å holde bryllupstale på. Jeg syns det er det fineste med hele "Love actually" også, når han kommer på døra. Jeg tror jammen det er en ide for meg også, jeg er nemlig passe lettrørt selv ;) Ha en kjempe fin onsdag!

  SvarSlett
 2. Har vært i Roma og Venezia. Kjempeflott, spesielt i Venezia. Roma ble litt vel varmt sånn mitt på sommeren. Men anbefaler Venezia. Går jo an å leie noe litt utenfor, ved sjøen. Tror det er badebyer rundt der.

  SvarSlett
 3. Hei kjære Glede!

  Mamma er selverklært Italiafantast, og hun anbefaler (via meg) Gardasjøen, Sorrento som ligger ved Alamfikysten, Cinque Terre og selvfølgelig Roma. Jeg har kun vært i Roma og Venezia (kjempedyrt for alt) selv, men skulle gjerne testet ut de andre stedene for deg også;) Ser ikke for meg at det er så lett å få hus med flere soverom og basseng i Roma, men ved Gardasjøen kanskje? Og der har jo også George Clooney hus. Det er ikke feil å møte Clooney på vei til stranda, er det vel?;)

  Er alt vel med dere på deres nye hjemsted? Håper det! Jeg har noen utrolig gode dager med Mathea. Koser meg. Alt er så stort! Vi har blitt et skikkelig bra team. I kveld er det babysvømming, og det liker hun veldig godt. Og det gjør mammaen og pappaen også. Veldig fint å ha noen aktiviteter alle tre kan delta like masse i.

  Ønsker deg en fin dag, Glede!

  Varm klem

  SvarSlett
 4. Hvis dere bare skal kose dere i Italia, vil jeg anbefale Hotel Il Gabbiano i Cesenato. Der er det billig og utrolig god mat. Det er familien Moretti som driver hotellet og moren jobber på kjøkkenet. Vi har vært der mange ganger og kan virkelig anbefale stedet.

  SvarSlett
 5. Have fun at your trip to Italy

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...