torsdag 8. oktober 2009

Haustferie

Eg har flytta til ein nynorskkommune, som ei forklaring til denne endringa.. Hihi.. Har eg sagt at eg har haustferie? Vesle Glede er i barnehagen, kjærasten min og foreldra mine på arbeid - så eg har huset for meg sjølv og bestemte meg for å gi meg sjølv litt aleinetid i sofaen...

Med ein latte laga med hjelp frå vår nye Nespresso...

Ahh...

Ein god lunsj...


Interiørblad og blogging...Tek med ei bilete av verdas finaste, gamle "visp" som eg kjøpte hos An Angel By My Side i går...

Ha ein fin haustdag, alle saman! I morgon trur eg det blir bokmål igjen.. ;)

7 kommentarer:

 1. Hei :) likte bloggen din jeg som jeg helt tifledigvis ramla innom .. håpe de e greit jeg legg meg te som følger av din blogg..

  Mye fine bilder av forskjellige ting her.. og så flott krone din ett åring har fått fra barnehagen da..

  Skal lese mere av bloggen din senere..

  Ha en fin tordag:)

  SvarSlett
 2. Mm, nespressokaffe passer godt til alenetid og høstferiestemning.
  Vispen var utrolig fin. Jeg ønsker meg en hjulvisp jeg, det er ikke lett å finne. Hvertfall ikke der jeg har prøvd ;) Men håper å finne en i mormors skuff når vi skal dit neste helg.

  Nyt ferien! Klem fra Merete

  SvarSlett
 3. Puh, ja, gå tilbake til bokmål, du ble plutselig så fremmed når du skriver på nynorsk! Holder at du flytter, må ikke bli fremmed i tillegg... :P

  SvarSlett
 4. Neinei, jeg syns det er fint at du skriver på nynorsk! det er så koselig :D hørtes som du har hatt en fint dag, glede, og virkelig fortjent! :) Jeg vil ha Nespresso også!!

  SvarSlett
 5. Det er så koselig at du skriver på nynorsk!
  Fortsett med det du! Nespressomaskin er jeg på jakt etter..Ser så lettvint ut og kaffen blir jo så fersk og god..Ønsker deg en fin helg! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 6. Kjære deg!

  Så artig med nynorskinnlegg! Jeg er vel en av få østlendinger som elsket nynork på skolen. Flaks for meg at jeg har funnet meg en vestlending som har den fineste nynorsk-dialekten. Synes du skal fortsette med nynorsk innimellom jeg;)

  En stund siden jeg har besøkt deg nå, vi har ikke hatt internett på over en uke. DET er kjedelig det! Føler meg helt lost uten... men kanskje det er litt sunt innimellom? Ser hvertfall ut som du har hatt fine dager. Muffinsene så rågode ut! Jeg skjønner ikke hva du snakker om- du er lei sier du??;)

  Fatet med blomster i noen innlegg under her var også flott! Nydelige farger!

  Her har vi fredagskveld med taco og gullrekke. Rasmus skifter på Mathea, og jeg benytter sjansen til å legge igjen en hilsen hos deg. Kos deg!!

  Varme klemmer

  SvarSlett
 7. Deilig med høstferie ja.. Har prøvd å få meg noen timers ferie jeg også. Men nå er det tilbake for fullt igjen.. Og neste er jul!
  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...