onsdag 14. oktober 2009

Klar for latte!

Vi har jo kjøpt oss en Nespresso! Å, lykke. Herr Glede sa her en dag at han gledet seg til å drikke kaffe om morgenen.. Hehe.. Nå kan jeg også lage meg en latte når jeg har god tid - og da behøver jeg lattekopp!
Snublet over denne herligheten fra Green Gate i går. Det kan bli litt mye blomster for meg på disse Green Gate-koppene, men denne falt jeg for med en gang! Kjøpte to av de lilla med grønn kant. Kjempefornøyd! Håper jeg finner mer av det serviset. I løpet av helga flytter vi inn i vårt nye hjem! Hurra!

3 kommentarer:

 1. Hurra hurra, er så glad på deres vegne (pluss en smule misunnelig)! Nespresso er en av de store ønskene mine til jul i år, og jammeta var ikke de koppene utrolige kule!!
  Ø skal snart begynne å pendle til Haugesund, og blir borte mandag-torsdag hver uke. Hverdagen blir forandret, men jeg sier "bedre nå, enn om noen år".. Vi ønsker å reise på en weekend et sted i Norge denne helgen. Har du noen tips? Ønsker deg en fin torsdag, med deilig latte! Klem

  SvarSlett
 2. Hei! Vi har også akkurat kjøpt oss en Nespresso, og jeg håper du kan legge ut noen kaffetips laget på maskinen. Jeg sliter nemlig litt med å finne gode forholder mellom melk og kaffe og klarer liksom ikke bli helt fortrolig med den. Og fabrikkinnstillingene er jo veldig små kopper syntes nå jeg. Kom med tips hvis du har noen ;) Forøvrig er vi fornøyde altså, må bare lære den ordentlig.
  Titter innom deg støtt og stadig, koselig blogg! Håper dere trives etter flyttingen :) Fortsatt god helg! Ellen

  SvarSlett
 3. Heisann.
  Lykke til med innflyttingen,...og nå kan dere jo til og med ta dere en Lattepause innimellom lempingen. Latten blir helt sikkert også mye bedre med de koppene!!
  Håper dere vil trives i deres nye bolig!*hell og lykke**

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...