mandag 7. desember 2009

Gledelig gjensyn...

... med Trondheim by! Helga kunne ikke vært mer vellykket; Lille Glede sov nesten hele bilturen begge veier, vi kosa oss sammen med Bror Glede fredag og lørdag, vi spiste masse god mat, jeg fikk "ordnet opp i håret mitt", vi shoppet masse, var ute med venner, lå på hotell, spiste hotellfrokost, møtte Datt og hennes kjære og rakk akkurat adventsstunden i samfunnshuset er hjemme - korsang og et stooort bord med julekaker! Oioi..
Det var helt fantastisk å være tilbake - vi flyttet jo så plutselig, men nå fikk vi på en måte tatt avskjed med byen vår på ordentlig. MEN - vi skal jo selvsagt tilbake igjen. Dette fristet til gjentagelse kan man si. :)
Da vi kom fram fredag morgen startet vi med en nydelig lunsj på Godt brød. Solsikkebrød med fetaostkrem, soltørket tomat, kylling og masse godt. Tenkte dere skulle få se noe av det vi shoppet. Fornøyd!

Bakeutstyret er klart til Lille Glede. En egen, bevegelig "sleiv" og kakeformer.

Denne falt jeg for! En eske med små hefter med julesanger - til å henge på juletreet! For en herlig idè! Gulltråden har jeg ikke fått festet på enda... :) Vil du vite mer, les her.

Søtt kremmerhus fra Maileg.

Disse likte jeg så godt - fra Aspegren.

Rakk innom Pryd Pop-up på Merkursenteret - der selger Urban Retro sine produkter. Fikk kjøpt meg et eksemplar av disse herlige uglene.

Denne blir fin til å pynte opp en genser eller jakke..! :) Likte fargen så godt.

Denne store bollen i melamin kunne jeg bare ikke gå i fra. Ikke så julete akkurat, men blir super til vårens og sommerens salater!

Nå har jeg drukket en god kopp med Pukka-te. Skal prøve å køye tidlig. Tar på med Trondheimshelg... :)

4 kommentarer:

 1. åå! Så mange flotte bilder! Den kaffen så fryktelig god ut!Elsket bollen du har kjøpt deg! Og ganske sjalu på ugla, heldig som har fått sett butikken "live"! Ser ut som du har hatt en kjempe glott og innholdsrik tur!
  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Hyggelig med kommentar fra Glede på Glad-innlegget mitt;) Fin blogg med mange gleder!

  SvarSlett
 3. Så mange herlige shopping funn fra Trondheim. Så ekstra gøy at du handlet en ugle fra Urban Retro. Jeg er så og si aldri i Trondheim, selv om min mor kommer derfra. Blir liksom feil retning for meg når ikke besteforeldrene som bodde der er gått bort. Men jeg har vært der mange ganger tidliger, og jeg husker det som en flott by med mange spennende tilbud.

  Skjønte på deg at dere har flyttet i en liten leilighet midlertidig. Spennende og se hvor dere tar veien, eller vet dere det allerede? Godt å høre at det er flere som ikke er super-fargefreaker på vinteren.

  Hyggelig å høre fra deg, Glede. Ønsker deg en flott kveld. Klem Minmill

  SvarSlett
 4. Hei :-) så gøy at du har vært og handlet en liten mini-ugle da!! Skjønner godt at du har kosa deg masse i helga ja, Trondheim er jo en nydelig by! Er jo ikke "innfødt" selv, men etter 3 år her så kjenner jeg trives bedre og bedre ja :)masse fint du hadde fått med deg hjem i alle fall! Hvor kjøpte du den nydelige bollen? klem fra meg

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...