onsdag 2. desember 2009

Mamma Mia - dør!

Nei, det er ingen som dør altså... Haha.. Jeg ville bare vise dere den flotte kjellerdøra på huset vi bor i. Jeg synes det er en nydelig farge!Og her er fuglehotellet! Er det ikke sjarmerende, kanskje?

Var så flott lys mot fjellene da vi trillet tur nå nettopp.. Herlig!

8 kommentarer:

 1. Hei Glede!
  Ser, nå dukker det opp noen bilder av det nye hus :)) Må innrømme at jeg var allerede litt nyfiken :)
  Fargen til denne døra er virkelig flott!
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Er "forelsket" i disse turkis/grønn/blå fargene selv!Helt nydelig farge;)

  SvarSlett
 3. For en nydelig farge på døra! :)
  Kjære glede, jeg trenger din hjelp! jeg er hjemme på toten, og jeg skal bake julebkast og snacks med mamme og søster i morgen. Og vi har så lyst til å prøve ut karameller eller noe annen god snacks. Har du noen gode tips hadde jeg blitt kjempe glad om du vil sende det over på mail til meg? (katrinekjoelseth@hotmail.com)

  SvarSlett
 4. Leste det feil jeg... hi hi!
  Døra var sjarmerende flott!!! Og fuglehotellet var jo bare herlig!
  Her har det blitt fryktelig glatt, ble kaos opp bakken i dag, ja! Det må bare bøtte ned for min del - regn altså! - så kan det heller lave ned med snø på lillejulaften!!!
  Klem fra bilpysa

  SvarSlett
 5. Der lurte du meg godt,hehe!
  Sjarmerande dør altså! Likte godt fuglehotellet :)

  Nydelig med snø, håpar at det kjem noken snøfiller her og snart.
  Her er det foreløpig bare kaldt.

  Klem frå kamille

  SvarSlett
 6. Hei kjære Glede, som sprer så masse glede;)

  Du har hatt så koselige innlegg i det siste, og jeg må innrømme at jeg er veldig nysgjerrig på hvordan huset deres ser ut. >Det du har vist virker nemlig veldig, veldig fint! Og de omgivelsene! Det du ser på dine trilleturer er noe annet enn hva jeg ser. Her går det mest i Ringvei 2 og gamle trikker.

  Fargen på døra var... åå...så...FIN!! Elsker den fargen! Fant en vekt for en tid tilbake med cirka sånn farge, og jeg er stadig på leting etter møbler eller annet med denne fargen. Kunne jo malt noen møbler sånn, men det er liksom noe med det gamle, slitte utseendet som "gjør hele greia". Flott fuglehotell også! Du har masse fint å hvile øynene på skjønner jeg.

  Ser for meg en liten mandarinspisende, rockejente hjemme hos deg:) Så skjønt! Kan nesten ikke vente til Mathea begynner å rocke rundt i stua her (huff, hun kommer til å få fliser i føttene fra det gamle gulvet vårt...) Men jeg forsøker å nyte hver eneste dag, for det er jo så masse fint i den alderen hun er i nå også. Hun har masse sjarm og flørtete blikk. Jeg smelter hver eneste dag... sukk, så fint det er med barn!

  I morgen skal jeg og en venninne ha et lite bakeverksted. Kanskje vi må prøve ut tranebærgodiset?

  Ha en flott morgendag, Glede!

  Smil fra ei som titter innom deg hver eneste dag;)

  SvarSlett
 7. Hei :-) ser skikkelig idyllisk ut der dere har flyttet..drømmer litt om landlige omgivelser jeg og her jeg sitter midt i byens larm og mas i fjordgata..hehe! Begynner bli klar for noe annet ja ;) fint i byen og da..er ikke det!
  Har dere ikke flyttet i eget hus`?

  SvarSlett
 8. Åhnei, det har hengt en hestesko på døra, OPP NED! :O

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...