torsdag 3. desember 2009

Å, som jeg gleder meg!

I morgen tidlig kjører vi til TRONDHEIM, verdens beste by!! Når vi kommer oppover skal Herr Glede og Lille Glede på besøk på Herr Gledes gamle arbeidsplass, og har lovt meg noen timer alene i sentrum. LYKKE!

Vi skal overnatte hos min kjære bror. I morgen kveld skal Glede selv prøve ut en ny oppskrift som jeg fant i MAMMA; tortilla med tacokylling, guacomole og fetaostkrem. Det må bare bli godt - dere får selvsagt høre etter helga. Lørdag skal jeg til min favorittfrisør Clear Cut Case på Bakklandet. Om noen bor i Trondheim, kan jeg anbefale dem på det sterkeste! Alltid fornøyd når jeg går ut derfra.

Men det beste skjer lørdag kveld!! Da skal nemlig jeg og Herr Glede sjekke inn på Scandic Solsiden, vi skal ut og spise middag med GODE venner (som vi savner masse!) og vi skal sove i en god, stor seng og stå opp til en forhåpentligvis HERLIG frokostbuffet!
LITT TIDLIG ENDA KANKSKJE MEN, JEG ØNSKER ALLE EN STRÅLENDE HELG!!

5 kommentarer:

 1. Jeg skjønner deg veldig godt at du gleder deg til Trondheimstur... Det er også min favorittby :) Vi bodde ei uke på samme hotell i sommmer, var bare helt supert.. Jeg skulle gjerne tatt meg en tur på Solsiden, spesielt Bare Blåbær synes jeg er en kjekk plass.. De har kjempegod mat og atmosfære:)
  Kos deg masse og ha en strålende helg :)
  Klem Siv Janne

  SvarSlett
 2. Åh... Trondheim er ein av mine favorittbyar også:) Eg eeeeelskar Bakklandet! Vi skal til Røros i helga og eg trur vi gledar oss like mykje som du!:) Vi skal berre kose oss og samle julestemning:)
  Ha ei triveleg helg!
  Gode helsingar frå Lønnetunet

  SvarSlett
 3. Forstår godt at du gleder deg til helga med så mykje kjekt på programmet :)
  Har aldri vore i Trondheim sjølv men har kjempe lyst til å ta turen.
  Her skal me berre slappa av og kosa oss. Kanskje laga litt karamellar og julegeiter :)

  Ha ei super duper helg i Trondheim!!
  Klem frå kamille

  SvarSlett
 4. Låter härligt! I januari ska jag och min man till Stockholm, längtar efter det!

  SvarSlett
 5. God tur til trondheim da.. Vet du.. flaut å si det, men der har jeg faktisk ikke vært enda. Men har hørt rykter om at det er bra med shoppingmuligheter der!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...