onsdag 1. desember 2010

Reker og kylling i kremet chilisaus

Dette tror jeg må være en av min mammas topp ti. Lørdag fikk vi låne kokeboka og lage denne nydelige  kyllingretten. Hot og godt!

Reker og kylling i kremet chilisaus

1 liten løk, finhakket
1-2 chili, finhakket
Matfløte
1 ts sennep
Kyllingfilet
Reker

Forslag til tilbehør: ris og salat av banan og hermetisk ananas

Kyllingfileten stekes for seg, krydres med salt og pepper og settes til side. KokDeretter steker du løken til den blir myk, før du tilsetter chili og fløte. La det småkoke i noen minutter, før du tilsetter sennep og lar det syde i ti minutter. Legg kyllingfileten og rekene oppi og la dem bli gjennomvarme. Server med ris og salat.

! Har du ferske reker, kan du frese rekeskallen sammen med løken i godt smør. Deretter tilsetter du fløte, lar det koke og siler av sausen, før du fortsetter som beskrevet over.

2 kommentarer:

  1. heihei :)
    Så fin blogg du har:) jeg kom bare tilfeldigvis over denne bloggen, så nå har jeg kikket masse her:)
    Har selv en matblogg og jeg elsker å lese kokebøker, da koser jeg meg virkelig :)

    ha en fin lørsdagskveld videre:)

    mvh siv anita, swimzy

    SvarSlett
  2. Nam! moms. Og alt det der :) legges i arkivet der jeg samler alle de inspirerende oppskriftene du legger ut. Takk og takk og takk!

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...