onsdag 30. mars 2011

Venter på våren..!


Vårt nye kjøkken. For et rom!
Det svarte skapet har jeg fått av mamma. Synes det passer veldig godt til den svarte steinplata, og planen er å henge det litt opp på veggen.


Den hvite kurven kjøpte jeg hos An Angel by my side i dag. Planen var egentlig å bruke den til noe annet, men fant ut den var genial å samle litt kjøkkenting i. Blir litt mer ro og harmoni på kjøkkenbenken, samtidig som man har mye brukt utstyr lett tilgjengelig.
Den kule kaffekverna mi (kjøpt i en bruktbutikk utenfor Oppdal for et år siden) skal etter planen henges på denne veggen..


Den grønne tallerkenhylla jeg kjøpte på An Angel by my side for en god stund siden, har kommet opp på veggen. Sofaen er mye brukt, og venter bare på siste finish med knapper fra Snella og Petronella. Knappene kan du se i dette innlegget på HusGlede. Er ganske så fornøyd med den ideen..
En stor takk til min kjære MAMMA og min MORMOR som trekte om sofaen en ettermiddag rett før vi flyttet inn i huset! Jeg er så fornøyd! Ikke minst er det stas at det er nettopp dere som har gjort det!


"Gledevasen", kjøpt på Fretex, som ga ideen til navnet på bloggen min.


I tallerkenhyllen har jeg plassert mine favorittasjetter. Liker veldig godt både form og dekor på disse. Alle har forskjellig dekor. Merket er Piknik fra Turi Design. Jeg kjøpte tre av dem på et slags loppemarked, og har ønsket å finne en fjerde asjett. Lykken var derfor stor da jeg kom over en asjett med kopp, da jeg var innom en brukthandel på Orkanger for noen uker siden. Tenk det da! 


Et vårlig vatt-teppe fikk også bli med hjem fra An Angel by my side. Rosa og fresht på den ene siden, og "rosemønstret" på den andre. Litt overraskende at jeg velger noe så romantisk kanskje, men falt sånn for den rosa delen og ser for meg at det blir mye brukt utendørs sene vår- og sommerkvelder.

MED ANDRE ORD ER JEG KLAR FOR VÅREN! ER DU?

lørdag 26. mars 2011

Mitt nye, gamle kjøkkenbord


For en stund siden var jeg i Trondheim hos frisøren min på Bakklandet. Vi siden av ligger en skjønn butikk som heter Etter min morfar. Der fant jeg dette kjøkkenbordet... Falt for det med en gang!

¨

Selvfølgelig kjøpte jeg det ikke med en gang, og klarte ikke å glemme det. Takket være snille Bror Glede fikk jeg likevel kjøpt bordet senere, og snille onkel tok det med fra Trondheim til Nordmøre. Nå står det i vårt nye kjøkken! Lite, men perfekt for en liten familie på tre. Elsker fargen og skuffen!


Vi venter på internett i nyhuset, og når det blir ordnet etter helga, er jeg tilbake i Blogglandia! Savner å titte innom dere andre.
Flere bilder fra huset finner du her.
God helg!

søndag 20. mars 2011

Vi har flyttet inn!


Hipp hurra!
Se flere bilder på husbloggen.

lørdag 12. mars 2011

PuteGlede og spørsmål til deg


Her er det lite putekrig, mer puteglede! Kjøpte denne Rice-puten til Lille Gledes nye rom i dag. Barnerom fortjener masse glade farger!


"E ælska fargån i putå, mamma", sa Lille Glede (2 1/2 år). Hun satt på den mens hun så barne-tv. Den falt i smak, med andre ord!

Vi er sannsynligvis i gang med å flytte inn i huset om en uke, så jeg klarer knapt å tenke på annet. Det kribler i magen 24-7! ;) Les mer her.

Jeg fant noen fine spørsmål inne hos Maria. Kjempefint om du har tid til å svare på dem. Har du ikke prøvd å legge igjen kommentar før, er det veldig enkelt. Skriv svaret ditt i kommentarfeltet og velg "anonym" (på "kommenter som") dersom du ikke har egen blogg.


Spørsmål til mine lesere:
1. Hvor gammel er du?
2. Blogger du? (Legg gjerne igjen adressen..)
3. Har vi truffet hverandre i det virkelige liv?
4. Hvor lenge har du lest bloggen min?
5. Hvordan fant du fram hit?
6. Hvor ofte leser du bloggen min?
7. Hvilken kategori i bloggverden leser du helst?
8. Hvor mange blogger leser du daglig/ukentlig?
9. Hvilke blogginnlegg, som jeg publiserer, setter du størst pris på?
10. Hva skulle du ønsket at jeg blogget mer om?

søndag 6. mars 2011

Er det mulig å forelske seg i en stol?


Vel, kanskje ikke. MEN - jeg er i alle fall VELDIG betatt av denne Eames-stolen. Har ønsket meg en slik siden jeg begynte å interessere meg for interiør, og så har det seg slik at jeg fylte 30 år for en ukes tid siden...., og da fikk jeg også pengegaver.


Nå kunne jeg selvsagt brukt det på et servantbatteri eller noen kvadratmeter flis... Men så fant jeg ut at jeg ville være litt smågal og skjemme bort meg selv litt! Man blir jo bare 30 år en gang! Den er jo tross alt funksjonell også, ikke bare til pynt. Den er faktisk veldig god å sitte i! Vet at den vil passe utmerket inn i det nye kjøkkenet vårt, som for øvrig snart er FERDIG! :)

onsdag 2. mars 2011

Ny og nyyydelig butikk

Pute fra Ferm living

I Trondheim har det kommet en fantastisk fin butikk som heter Chez Nous. Jeg følte meg hjemme tvert jeg gikk inn døra der.. For en atmosfære! Deilig mat i førsteetasjen og herlig interiør i andreetasjen.

Coulson Mcleod


I dag gjorde jeg et nettsøk og oppdaget både en blogg og en nettbutikk. Det jeg ikke var klar over, var at det er damene bak Cornelias hus og Shine som har startet Chez Nous. Jeg blir imponert over mennesker som tør å satse slik!

Tolix

For min del blir det mest "vindusshopping" for tida - men det er lov å drømme seg bort! Det koster ingenting!

tirsdag 1. mars 2011

Hvit?


For snart to år siden, kjøpte jeg denne puffen på Fretex. Endelig skal den bli ny! Det tok sin tid, kan man si. Har et titalls småmøbler som har stått i kø for å bli malt og "pusset opp", og har kanskje kommet halvveis nå..


Mamma har kjøpt svart møbelstoff på Stoff og stil for å trekke om loppesofaen, og da det ble litt stoff til overs, fant vi ut at det kunne bli fint med svart trekk på denne puffen også.


Hele min lille familie bidro og resultatet ble slett ikke verst!


Nå gjenstår to spørsmål:
- male eller ikke male?
- hvitt eller ...?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...