tirsdag 28. februar 2012

KK om KK Living

Før jeg ble gift, var mine initialer KK.. Linken til magasinet KK ble ofte nevnt. Gutter syntes det var spesielt morsomt å påpeke det. Nok om det! Fredag fikk jeg KK Living i posten. Og jeg er sjarmert! Jeg er stor tilhenger av det svenske bladet Family Living, og hadde forhåpninger om at jeg skulle finne noe av det samme i dette bladet. En ting er i alle fall sikkert, dette var et friskt pust inn i interiørmagasinenes verden! Jeg synes det blir mye det samme i de ulike magasinene, men endelig fikk jeg se og oppleve noe nytt. 
Det jeg liker best:


- tykke sider gir meg umiddelbart en følelse av kvalitet!


- med hver boligreportasje følger fargekart. Genialt! Jeg er litt grønn (hehe) i fargelære, så superkjekt å få tips om hvilke farger som funker sammen, og ikke minst er det kjekt at man kan klippe ut stripen og ta med i fargehandelen!


Genialt med fargekart.


- jeg synes mange interiørmagasiner er gjennomsyret av en slags "kjøper-du-denne-kaffekoppen-eller-dette-spisebordet-så-blir-livet-ditt-litt-bedre"-filosofi. KK Living gir riktignok kjøpetips, men jeg får likevel en annen følelse etter å ha lest bladet. Stort pluss! 


- ofte synes jeg det er kjedelig å lese tekstene i boligreportasjene og det står ofte mye av det samme. Her føler jeg de har fått til en annen måte å formidle på. Jeg leste hvert ord!


- morsomme konkurranser som passer bra for oss interiørinteresserte, f.eks kårer de denne gang Norges fineste bildevegg. Tror folk liker å delta i slik konkurranser, fremfor å svare på et spørsmål med idiotisk enkle svaralternativer.. Vi vil jo gjøre oss fortjent til premien! Dessuten blir man inspirert av å se hva andre gjør! Nesten som blogging..


- Spalten "Pappas hjørne" var supersjarmerende. 


- Liker at ikke alt handler om interiør, men om å leve i et hjem!


Om jeg skal si noe jeg savner:
- skulle gjerne fått mer matinspirasjon. Redaktøren sa i "mini-intervjuet" at det skulle handle om livet og nytelsen i hjemmet. Bilder av mennesker som koser seg med et godt måltid og flere gode oppskrifter skulle jeg likt å se. Sikker på at det er godt med fondue, men hva om man ikke har fondue da? Men - nå er jo jeg litt i overkant matinteressert da. Men danske Boligliv får til dette på en glimrende måte, synes jeg. En perfekt kombinasjon av interiør, hage, mat, livet med barn og det som hører hjemmet til.


- bladet kommer ut fire ganger i året.. Skulle gjerne vært oftere for meg. :)


Favorittsitat fra bladet:
"Jeg vil at hverdagene skal ha gullkant"
Helt i tråd med min livsfilosofi! Ja, man skal ha drømmer - men man må kunne nyte livet her og nå!


Jeg gleder meg allerede til neste nummer! Og en ting har jeg i alle fall funnet ut etter å ha lest bladet:


Jeg ønsker meg et stort, rundt spisebord!!
Fikk litt sånn eureka etter å ha sett et bilde i bladet. Selvfølgelig må jeg ha det, slik at alle rundt bordet kan se og høre hverandre under måltidet! MÅ HA!

Tenk å sitte her og spise!OBSOBS! I morgen trekker jeg de 10 heldige som får hvert sitt KK Living i posten. For dere som enda ikke har lagt igjen kommentar, trykk her.

2 kommentarer:

  1. Du fikk med fristet med beskrivelsen din av bladet, så det havner nok i neste handlekurv :) Ps, du har en kjempefin blogg, koselig :) Klem

    SvarSlett
  2. Dette virker jo veldig lovende!! Jeg syns også det høres litt lite ut med 4 ganger i året, men det kan jo endre seg :)
    Åååjøyemeg for et fantastisk bord!!! Jaa, selvfølgelig bør alle som sitter rundt (!) bordet se hverandre.. Du store, et slikt stort, rundt bord kom akkurat på min ønskeliste også :)
    Håper dere har en fin tirsdag, og dere har fått litt mer søvn alle mann :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...