lørdag 25. februar 2012

Utfordring hos frk Eplegrøt - vis meg din Figgjo!


Frøken Eplegrøt oppfordrer bloggerne til å vise sin Figgjo-favoritt og her er mitt bidrag.

Turi Designs Picnic

Jeg er veldig glad i dette serviset.


Jeg har fire fat og tre kopper.
Tre av fatene, samt to kopper, fant jeg på et bruktmarked for noen år siden. Tror jeg betalte 50 kr! Da jeg var innom en bruktbutikk på Orkanger for et års tid siden, snublet jeg over et fat og en kopp til, og ble helt i hundre! (Tror forresten jeg betalte 100 kr)


Liker at det er kun grått og hvitt... 


Alle de fire fatene har forskjellig motiv.Har veldig lyst på mer i dette serviset, og er stadig på jakt når jeg er på bruktbutikker. Om noen som leser dette har lyst til å selge meg noe i serviset, må dere gjerne ta kontakt på:

gledelig.glede@gmail.com


Jeg samler også på Clupea og Daisy.

4 kommentarer:

 1. Ååå de var virkelig fine:) Heldig deg som har fått tak i slike skatter! Jeg har vært på figgjobloggrunde denne søndagsformiddag og blir helt overveldet over alle de vakre figgjoproduktene!!

  SvarSlett
 2. Kjempe fint!! :)
  Liker den nye looken på bloggen din, med litt bredere og større bilder :)
  Håper dere har en fin søndag, og at helgen har vært god (så langt). Vi har deilig vær, og har drevet ute med et lite prosjekt. For en stund siden fant vi en gammel dørlem (tror vi det er) på stabburet hjemme hos forelderene mine. Og den har nå blitt pult, slik at Øyvind får den kuleste arbeidskroken i Norge ;) Skal legge ut prosessen på bloggen
  God søndag, fine Glede

  SvarSlett
 3. Kjære Glede en mandagsmorgen!
  Herlig Figgjo-serviset du er en heldig eier av! Vet du, akkurat dette gir meg litt asosiajoner til danske Bjørn Wiinblad som mange er stor fan av i bloggland (og andre steder)
  Her småsnør det litt på morgenkvisten. Gutta har nylig ruslet til skolen, og selv skal jeg ned til min gamle mamma og ta en morgenkaffe. Når vi har vært borte fra hjembyen noen dager må jeg raskt ned til henne. For henne er det en evighet vi har vært borte.
  Skjønner at det blir lite søvn på en baby-mamma... men det kommer andre tider hvor du kan sove så mye du vil igjen. Ha en glad ny uke, kjære Glede!
  Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...