torsdag 16. februar 2012

Tilfeldigheter... og middagstips


Noen ganger dukker det tilfeldigvis opp en fargekombinasjon og et motiv når man minst venter det. Jeg mistet "bakdelen" på den ene øredobben og tok de av meg. Da jeg la dem på skrivepulten ved siden av den grønne vasen, ble jeg straks forelsket i det neonrosa mot det grønne.


Og så et lite middagstips. Mer lettvint enn dette blir det nesten ikke. Og ikke minst, hjemmelaget! (Ikke pastaen da...)


Laks med fløte- og parmesansaus

Stek laksebiter i godt smør (vi brukte Salma-laks, den er bare helt nydelig!). Legg laksen til side, mens du koker opp matfløte og tilsetter revet parmesan. Krydre med salt og pepper, og tilsett laksen. Server med tagliatelle og kokte grønnsaker (eller det du måtte få lyst på). Det tar kanskje 10 minutter og smaker himmelsk, spør du meg! 
(Oppskriften "så" jeg i en reklame for godfisk.no)

6 kommentarer:

 1. Dette innlegget likte jeg :) inspirerende! Så utrolige nydelige øredobber, og helt enig; fargekombinasjonen satt jo som et skudd! :)
  Og igjen, takk for middagstips. Dette SKAL lages en dag i nærmeste fremtid :)
  Du er så fin du

  SvarSlett
 2. Fint på fint! Nam, det fikk jeg lyst til å lage til middag.

  SvarSlett
 3. Nydelig og takk for middagstips. Slike fiskeoppskrifter liker jeg, er ikke så stor fan av tradisjonsfisk: kokt fisk med potet og agurksalat...
  Ha en flotters kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Hei! Ble så glad da jeg fikk et hei i kveld og ville bare innom for å si hei til deg også:) Sånne øredobber har jeg også, samt en ring og flere spenner med samme blomst. Nydelige, spør du meg:) Denne oppskriften fra godfisk.no er supergod. En favoritt her også:) Hm, ble litt mer enn et hei. Blir fort det med meg;) God kveld til deg!

  SvarSlett
 5. Heisan Glede
  Nydelig fargekombinasjon, skjønner godt du ble satt ut av den!
  Og laks, pasta og fløtesaus osv. ja det brukes ofte her i huset. Gutta Boys er blitt så glade i laks etter først lenge brekket seg over nettopp denne fisken og jeg er superglad for endringen!Jeg er nemlig veldig glad i laks.
  I morgen starter skolenes vinterferie her og gutta er klare. Ja, nå er vel du i permisjon og merker ikke så mye til vinterferie eller ei tipper jeg.
  Ha finfine februardager, søte Glede!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Åh, flott fargekombinasjon, hurra! :) Ble litt glad.
  Liker ikke fisk, men det så veldig godt ut. Får bytte ut fisken med kylling, så blir det bra! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...