lørdag 4. august 2012

7 glade


1. Disse skjellene plukket vi på en fjæretur tidlig i sommer, og Lille Glede har lekt seg i timevis med dem i løpet av ferien. Hva "leken" går ut på, er det bare hun som vet. Synes det er kjekt å se et slikt bevis på at det enkle kan være det beste!


2. To finværsdager denne uka, du store mi tid! Da er det bare å ta frem grillen og slenge på middagen, f.eks laks i folie, med sitrontimian fra hagen (digger å kunne si det!).


3. Herr Gledes sommerprosjekt. Disse kassene har han snekret selv, og det begynner å bli riktig så fint her! Tomta vår er nesten 2 mål, så vi har nok av boltreplass. Dette er en flott start på "prosjekt hage"! Kanskje blåser vi liv i "Herr Gledes grønne hjørne"? Visste du forresten at kroppen utløser lykkehormon når du "graver i hagen"?4. Etasjefatet er endelig limt, fire stk "Picnic-fat" fra Turi Design (+ kopper) har ankommet fra Haugesund (takk T og I) og jeg har kjøpt en utrolig flott, dansk kokebok som heter "Italiens hjerte". Eget innlegg om den senere...


5. Endelig en ny ladning med Kasparas rugbrød
Skal bli godt med nyrørt blåbærsyltetøy på! Vi fant masse blåbær denne uka.


6. Ny favoritt fra Pukka. Denne er utrolig god, den beste av de jeg har smakt så langt. Anbefales. Har begynt å spare på emballasjen, de er jo så fine.


7. Gave ligger klar for en kul 6-åring som feirer Turbo-utebursdag neste uke. Mener begrepet kommer fra Turistforeningen, hvor det ligger maler til turbobursdaginvitasjon. Digger følgende sitat fra invitasjonen: "P.S Blir det dårlig vær, er vi ute likevel.
Hurra for Søstrene Grene som selger så kult innpakningspapir og stilige kort.

P.S Jeg sysler med tanken om å arrangere et bloggtreff hjemme hos meg på sensommeren/tidlig høst. Noen som har lyst til å komme? Tenker selvfølgelig først og fremst på dere bloggere som bor i nærheten, men her er alle velkommen... :)

4 kommentarer:

 1. Hei :) Fant akkurat bloggen din via noen som hadde linket til deg inne på Raballers Facebookside. Likte den så mye at jeg tok den med i et innlegg om blogger jeg synes er inspirerende. Håper du ikke har noe imot det - si gjerne ifra om du vil jeg skal fjerne eller endre på noe! Her er innlegget: http://madebypetchy.blogspot.no/2012/08/three-to-inspire.html

  Hilsen Solveig :)

  SvarSlett
 2. Så mye å bli glad av. Jeg liker innleggene dine så godt! Den teen var ny for meg, så den skal jeg prøve så fort jeg finner den. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Så fint di ha fått d ut da! Gle me te e å en dag får bynn å syssel i hagå;)

  SvarSlett
 4. For et flott innlegg:) Masse fine bilder:)
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...