søndag 20. januar 2013

Å ønske seg noe lenge


Det å ønske seg noe lenge, er sunt for både liten og stor. Fiducia har stått på ønskelista siden jeg så den for første gang.  Da jeg var på House of Oslo, fant jeg ut at jeg heller skulle kjøpe meg denne, enn flere småting. Faktisk var det (nesten) bare Fiducia og en finfin kjole som ble med hjem fra Oslo..
(pluss litt mat selvfølgelig)

Det var egentlig en ganske fin følelse å gå forbi masse ting og tang, som selvfølgelig er fristende å kjøpe - men likevel med en klar tanke om at jeg faktisk ikke trenger noen av disse tingene. Når det er sagt, synes jeg Fiducia passet fint inn i huset i Svingen, og den ga meg faktisk litt vårstemning da den ble satt på bordet! Ser du forresten hvor godt den passer til maleriet vårt? (Det har Anny Vattens signatur)


Den kombinerte vasen og lysestaken er så flott! Vi har egentlig lite pynt og stæsj, og det jeg velger ut og setter fram skal helst ha en funksjon. De ulike delene kan settes sammen på ulike måter ved hjelp av magneter, passer til både telys og kronelys (den til høyre) - og jammen kan de ikke brukes som vaser også! 


OK, en liten ting til ble med hjem... Jeg har nemlig en liten samling Mano-kopper som er daglig i bruk. Jeg kjøper alltid bare en kopp om gangen, og de har bare ulike farger. Denne gangen ble det et gult tilskudd i samlingen. Lurer på hvor mange farger jeg mangler? De finnes i hvit og nude tror jeg i alle fall...En fargeglad hilsen fra meg

7 kommentarer:

 1. Den er så fin, jeg har også et bilde av den på mitt innlegg i dag;)) Ha en fin uke som kommer, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 2. Ah, det er så stas å kjøpe seg noe man har ønska seg lenge, jeg hadde det sånn med lampa på rommet til lillebølla!! Hehe... Og de vasene/lysestakene er knallfine! :) Jeg har én slik kopp jeg, i rød som jeg fikk på bloggtreff i oslo! Men jeg synes den blir så varm når den får varm drikke i seg? Uansett ender den da som pynt... Favoritten er fortsatt Mummikopp her i gården! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Manokoppene funker aldeles utmerket til presskannekaffe iallefall.. Den får jo gjerne stå å trekke litt, så er nok ikke "kokvarm" når den helles i koppen. :)

   Slett
 3. Jeg elsker å spare til noe spesielt (ofte gjerne også dyrt) og kunne gå og kjøpe meg noe jeg har villet ha lenge. Foreløbig har det for min del blitt smykker og klokke, men nå som vi har kjøpt oss leilighet tenker jeg det vil settes lamper, møbler og kjøkkenting på denne spare-ønskelisten! :)

  SvarSlett
 4. God mandag kjære Glede!

  Jeg koste meg så med Oslo-innlegget ditt og følte virkelig jeg var med deg på tur! Jeg var spent på hvordan turen ville bli, om du kom til å kose deg like mye som du ønsket - og DET ser jeg at du gjorde! Mathallen ser fantastisk ut. Kan nesten ikke vente med å ta den i nærmere øyesyn. For oss matentusiaster er det vel som et himmelrike, hehe;-)

  Sånn, da har jeg kommentert det forrige innlegget (Ble dårlig med internettid forrige uke. To syke barn og syk selv tærer på overskuddet) Og nå over til dette innlegget: YES, fiducia er SÅÅ fin! Og den har så mange gode minner i seg for min del. Fikk den på sykehuset av mamma og pappa dagen etter at Anna hadde kommet til verden. Kombinert fødsels- og bursdagsgave, da jeg har bursdag to dager etter Anna;-) Elsker variasjonsmulighetene der gir. Noen ganger tar jeg bort den gule (sånn som til jul, da passet den ikke så godt inn her i huset) og da blir den plutselig helt annerledes. Med hvister blir den vinterlig, med blomster sommerlig. Den er så flott! Godt valg:-)

  Nå skal jeg prøve å komme meg gjennom til alle de som kommenterte på mitt siste innlegg. Har som mål å alltid svare alle, men det kan ta sin tid (klarer jo ikke begrense ordene, hehe) Er helt målløs over hvor fint det er å være tilbake sammen med alle dere flotte folka i bloggeland!

  Ha en strålende dag!

  Gode klemmer

  SvarSlett
 5. Den var utrolig fin! Jeg elsket sammensetningene av form og farge.

  SvarSlett
 6. Såååå fin!
  Har mano jeg også, holder meg til lavendel og hvit jeg da (er så pysete med farger...) Liker så godt at man aldri blir ferdig med å samle og har derfor alltid noe å ønske seg når noen lurer:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...