fredag 4. januar 2013

Et gledeshyl...... kom det fra meg da jeg åpnet denne julegaven, det vil si, tre konvolutter var det. Jeg trodde gaven var fra mitt kjære søskenbarn, men så viste det seg at hun og min Herr Glede hadde gått sammen om en skikkelig overraskelse..! En flybillett til Oslo torsdag 10. januar, med retur på søndag..!! Søskenbarnet mitt bor i Oslo, så jeg skal få bo hos henne. Hun inviterte meg på tapas, og i tillegg vil hun ta meg med til Mathallen, noe jeg har snakket om siden første gang jeg leste om den på Matbloggsentralen.
Tenk - tre dager i Oslo, bare jeg!?? Gjett om jeg gleder meg!? En utrolig omtenksom gave fra to av de viktigste personene i livet mitt. Fredagen har jeg Oslo for meg selv, da søskenbarnet mitt skal på jobb. Jeg har allerede spurt Katrine og Marthe om forslag til hva jeg skal finne på, men er det noen av dere lesere som har noen tips, så kom med det!


Tenkte jeg skulle vise "det nye huset mitt" i samme slengen. Kjøpte det på herlige Raballer, dere vet jo at det er min favorittbutikk. Raballer legges dessverre ned nå i januar, men HELDIGVIS fortsetter de med en splitter ny nettbutikk. Sjekk her. De er blant annet de eneste i Norge som forhandler KlipKlap, såvidt jeg vet.


Huset har tilfeldigvis 24 esker. Det ble ikke brukt til julekalender faktisk - tror det kommer til å brukes til å systematisere småtteri som samler seg opp i "rotskuffen".


Lille Gledes spå. Velger du prinsesse eller fe?


Men dere - nå er det FREDAG!!!5 kommentarer:

 1. Gled deg til mathallen. Jeg var der bitte lille julaften, og det var en opplevelse.Det var mange som fristet med smaksprøver, og det var masse å kjøpe. Jeg skal definitivt tilbake dit igjen. Hilsen en leser i nabokommunen.

  SvarSlett
 2. http://www.osloby.no/oslosbeste/Stem-pa-Oslos-beste-restauranter-7068212.html Her har du en fin oversikt =) Spesielt anbefaler jeg LilleB, spis burger =)

  https://www.blomqvist.no/Utstillinger/Norwegian-Icons Ingenting er vel mer urbant enn en vernissage med gratis vin? ;)

  http://www.georganilsen.no Handle her eller på Fjeldberg (i Bygdø allé) eller her http://litentanketank.blogspot.no/2011/12/oslos-beste-plser.html, om dere skal spie inn en kveld.

  House of Oslo!

  Rusle rundt i smågatene på oversiden av Bogstadveien (opp mot Fagerborg). Frogner, bak slottet og området er også utrolig fint å rusle med kameraet i hånden.

  Operaen, Tjuvholmen. Masse stilige spisesteder på Tjuvholmen!

  Riktig god tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode tips, anonym! Hvem er du...? :)

   Slett
 3. Så fantastisk herlig!! Wow!:)
  Kos deg massemasse!!!:)
  Godklem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Så stas gave!! Men, jeg lurer, skulle vi ikke møtes på bursdag den helga...?? Vi hadde i alle fall gleda oss til det! :/ Kos deg i Oslo i alle fall! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...