torsdag 24. januar 2013

På nett med Raballer

Oslolampen (Oslo Wood) fra Northern Lighting
Utrolig fin!

De som har fulgt meg ei stund, vet kanskje at min favorittbutikk over alle har vært Raballer i Kristiansund. Det var sånn "kjærlighet-ved-første-blikk" da jeg gikk inn i butikken for første gang (hvis man kan bruke det uttrykket om en butikk..). Her fant jeg alltid noe, det gjorde for øvrig også Herr Glede. Klær til store og små, møbler og interiør i kjente danske merker. Ble derfor oppriktig lei meg da jeg hørte at Raballer skal legges ned, men ble lettet og glad da jeg hørte at Raballer skal fortsette på nett.  

Nylig ble nettbutikken Raballer lansert, og selv om den skal fylles på med varer, er det allerede mange ting som står på ønskelista. Noen ting må jeg nok spare lenge til, men jeg har faktisk blitt flinkere til å unngå småkjøp og heller investere i ting jeg virkelig har lyst på!

NB. Bildene er lånt fra nettbutikken.


Vi har allerede en 4fold KlipKlap (veldig fornøyd), men ønsker oss også den største varianten, en 3fold KlipKlap - tenk å ligge hele familien her og slappe av!? Eller bruke den som ekstraseng ved overnatting.. 
Kurv fra Muuto


Hang around and toss around fra Muuto. Stilig!


For ordens skyld. Innlegget er ikke sponset. :)


4 kommentarer:

 1. Jeg ble også veldig lei meg faktisk da jeg hørte at Raballer skulle stenge!!! nettbutikk blir jo ikke helt det samme..... Det var dette med å skulle inn til byen og vite at det var i alle fall èn butikk som jeg visste kunne overraske meg....og som alltid var et viktig punkt på dagsorden:) Men; sånn er det, alltid de fineste småbutikkene som forsvinner! Vel - noen klorer seg jo fast da - mot all verdens odds...;) - se inne hos meg......:) Klem

  SvarSlett
 2. Så trist med butikker som legges ned, særlig når de er så fine som Raballer. Ikke at jeg har vært der, men du har snakket varmt om den flere ganger og jeg kan jo også se at de hadde kule varer! Osloslampa er skikkelig kul, den står på ønskelista her også:-)

  Håper du har en fin kveld! Her nytes kvelden i sofakroken, og her blir jeg;-)

  Klemmer og smil til deg

  SvarSlett
 3. Så herlige bilder! Den Oslo lampen er bare stilig altså...passer liksom ikke inn her hos oss nå, men jeg har sett på den utrolig mange ganger og denne fargen er den fineste synes jeg. Da blir den mer stilfull, enn med lysere skjermer. Men, øsnke er lov! Gøy å finne butikker en trives i! Ha en flott helg, klem

  SvarSlett
 4. Ola querida, vim te fazer uma visitinha...adorei seu Blog.
  Estou com muitas novidades no meu blog.
  Aguardarei sua visitinha.
  www.fazendoarteleriente.blogspot.com
  bjs Leila .•*♥*•.¸¸.•*♥*•.¸¸.•.¸¸.•*♥*•.

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...