onsdag 30. januar 2013

Over hele linja


Vi lager ofte ny tekst på kjente sanger her i huset, da kan det for eksempel lyde: "Mat, mat, mat - over hele linja!" - ikke helt tilfeldig...

Fra Osloturen ble det selvfølgelig med hjem litt mat. Fra Olivers og co, og fra Mathallen. Skulle gjerne kjøpt mer i Mathallen, men ikke alt var egnet til å ta med på flytur.. 

Chiliolje fra Olivers og co.
Til salater, i suppe, på pizza - uttalige bruksområder fortalte den utrolig hyggelige mannen i butikken.


Denne mangoeddiken fra samme butikk, skal visstnok passe veldig godt sammen med chilioljen i salater og supper, så den gleder jeg meg til å prøve.


Disse cherrytomatene fikk vi smake på, og de var helt nydelige! 

Er så glad for at jeg er matglad! 
Apropos det, oppdaget jeg nettopp at jeg er en av vinnerne i Matbloggsentralens giveaway i samarbeid med butikken Stangeriet i Mathallen. Dobbelthurra!1 kommentar:

  1. Matglede er et godt ord - alt for mye fy fy om mat i våre dager og mange som opplever mat som problematisk! Her i huset ønska vi oss utfordringer i matveien i julegave fra noen av ungdommene som lurte på hva vi ønska oss - og vi fikk flere mystiske flasker og glass m.m. I dag starta vi på en flaske med nydelig Fish Sauce - fra Thailand. Spennende med nye smaker, men vi aner jo ikke helt hvordan ting skal brukes:) Det vi har prøvd til nå har gått bra, så det er sikkert ikke så nøye hva det egentlig var tenkt til:) God matkveld til deg:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...