fredag 6. november 2009

Min oppskrift på en alenefredag!

Jeg er på nett igjen!! Et stort hurra! Har savnet bloggingen masse.
Nå skulle jeg gjerne vist dere bilder av den fantastiske utsikten vi har her i vårt nye hjem.
Jeg skule gjerne vist dere bilder av skrivepulten min som jeg fant på mamma og pappas loft - og som pappa plutselig fortalte at han har laget selv (!!) da han var 16-17 år!
Jeg skulle gjerne vist dere bilder av det flotte, brukte nattbordet jeg har kjøpt til Lille Gledes rom.
Jeg skulle gjerne vist dere bilder av nattbordene og kommoden jeg har arvet av min bestemor. Dobbeltsengen som hører til, står igjen hos mamma og pappa, men nattbordene og kommoden står nå på soverommet vårt. Elsker dem!
Jeg skulle gjerne vist dere bilder av det sjarmerende huset vi bor i, både utenfra og inne.
Kameraet mitt har imidlertid funnet ut at det passet bra å streike nå i ettermiddag- så dere får vente i spenning. Herr Glede har seinvakt, så her får dere min oppskrift på en super alenefredag!
Når Lille Glede har sovnet, rydder jeg leker, tenner lys, slår på TVen og tar fram det nyeste Kamille, som kom i posten i dag. "Fredag" på TV2 skaper fredagsstemning - selv om jeg egentlig ikke følger med så mye. Kanskje finner jeg julebordskjolen jeg er på jakt etter i Kamille?

Så er det selvfølgelig Gullrekka!


Noe godt å spise er jo en nødvendighet for Glede - i kveld blir det noe med kylling!Blogging hører definitivt med på en alenefredag! Da kan jeg sitte noen timer med heeelt god samvittighet!

Og sist men ikke minst: levende lys! Hvordan er din oppskrift på en god fredag?
I morgen har jeg et spennende prosjekt på gang, i anledning farsdagen. Følg med!

6 kommentarer:

 1. Hei på deg, Glede! Ønsker deg en fortsatt fin alenefredag :))
  HIlsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Noe av det samme, vil jeg tro.. Tror jeg skal kutte tv-tittinga, og heller sette meg på vaskerommet og drive med koselige pusleting, som sying, papirklipp osv.. Livskvalitet det og, for den som liker det ;-)
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. Som jeg gleder meg på bilder! :D

  Min perfekte alenefredag:
  Kinamat/kyllingrett
  Noen ny-nedlasta favorittserier
  Julebrus (ev cola ellers på året)
  Sjokolade + frukt
  Blogging
  Chatting med søs
  Cindykos
  :)

  SvarSlett
 4. Hurra hurra for at du er tilbake på nett! jeg har savnet deg! :) Hysj hysj, så spennende med overraskelsen til herr glede. Vil ikke skrive noe avslørende her, hvis han leser kommentarene dine. Men det blir en fin farsdagsgave, og en nyttig en ;)
  Gleder meg til kameraet ditt tar til fornuft, så du kan vise oss all den herligheten du ønsker å vise. Akk, jeg kjenner det er godt å ha deg tilbake for fult.
  Ettersom Ø har begynt å pendle man-tors blir det nok ikke mange alenefredager på meg fremover. Men den dukker nok opp, og da er min oppskrift:
  En skål (eller to) med mitt favoritt godis, levende lys, gullrekka på tven, en liten bloggerunde, lese noen kapitler i en god bok, og høre litt på musikk. Da koser jeg meg :) Ha en kjempe fin alenefredag, glede!

  SvarSlett
 5. Kjære Glede!
  Å, så koselig at du er her ute igjen! Har savnet deg, og tusen takk for lang hilsen!
  Lunefulle fotoapparat er så trasige, men vi får sikkert se alt det spennende du ymter om til slutt! Det hørtes ut som mange herlige arveklenodier!!!
  Så nydelig farsdagsgave! Det hadde jeg ønsket meg også....
  På en alenefredag hadde jeg først sett "So you think you can dance" og "X-faktor" med ungene. Vi hadde mest sannsynlig spist hjemmelaget pizza eller taco, deres favoritter. Etter ungene hadde vært i seng hadde jeg fått med meg "Senkveld" med Thomas og Harald og så hadde jeg entret blogg-arenaen med en stor kanne kaffe. (er ikke sånn som ikke drikker kaffe fordi det er sent, hi,hi)
  Ønsker deg en flott, glad dag i det nye huset!
  Gleder meg til å se bilder derfra.
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Høres trivelig ut med hjemme-nesten-alene-fredag

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...