lørdag 28. november 2009

Boligliv i postkassen!

Endelig! Etter mye om og men har jeg nå fått til å opprette et abonnement på det fantastiske interiørmagasinet Boligliv. Ååå, så fornøyd jeg er! Tar nok en stund før jeg får første nummer, så håper å få tak i julenummeret når vi skal til Trondheim neste helg! Gleder meg!

3 kommentarer:

 1. Så morro fint for deg! Spennende med nye blader som kommer rett hjem i postkassa! Veldig kjekt;) Ha fortsatt en herlig helg!
  -Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Det bladet så jo ganske spennende ut - tror jeg må kjøpe det jeg også - bare for å se!!! Enn å friste sånn da, Glede!!!
  God 1.advent til deg! Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Jeg har akkurat begynt å abonnere på BoligPLUSS, og er storfornøyd. Fra før av kommer Rom 123 hjem i postkassen min. Kanskje jeg skal kjøpe julenummeret til Boligliv selv, og sjekke det ut!? Spørs om det får holde med to blader for denne fattige studenten. Men akk som jeg koser meg med all den herlige inspirasjonen som finnes i disse bladene.
  Det høres ut som du har en fin start på dagen, og at den første søndagen i advent blir fin (med snø i tillegg?). Jeg sitter og leser til eksamen som jeg skal ha på onsdag, mens Ø sover enda (!) Han blir nok sliten etter lange dager i Haugesund. Senere i kveld skal Marthe og jeg på Laleh konsert, og det gleder jeg meg stort til! hun er min favorittartist, og jeg anbefaler å lytte litt på musikken hennes.
  Ha en kjempe fin, koselig og glad adventsøndag, Gleder. Stor klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...