lørdag 7. november 2009

Møt Muster!

Her er årets farsdagsgave. Herr Glede ble kjempeglad! Han har fått navnet Muster, og fant seg raskt til rette. Nå er han på oppdagelsesferd rundt om i leiligheten. Er han ikke søt?

12 kommentarer:

 1. Åååh, *dååån*, for en going!!

  SvarSlett
 2. sååååå nudeli=)
  Så bra han ble glad for pusen da...herlig.
  Min mann gikk rett på lille Pastill og meg da vi sto i kassen for å handle klær til han..grr...ja ja...men fint var det da..eh!..jeg var blakk..hoho...Sånn er det når man har felles økonomi..FÅr vel finne på en liten overraskelse til han i tillegg jeg da...Men det blir ingen pusekatt her..
  Nam..hørtes jo så digg ut med den frokostblandingen din og ikke minst til din svigerinne...ååå litt kanel ja..hm..digg..og sjokolade til også...
  Sleng ut et innlegg om denne oppskriften en dag du skal lage den selv da=)...Og pling over til meg om at innlegget er ute så jeg ikke går glipp av det.
  Håper dere trives der dere er..Jeg sitter å venter på å gå på fest til min kjære nabo...herlig...ferdig stæsjet opp jeg nå, men lakkede negler og pynt i håret...Hm..er jeg for pynta tro?...tror det..vel, take me as I am sier nå jeg. Det er så sjelden jeg er ute på festivitas så da skal jeg ihvertfall pynte meg...hihi.
  klem
  Drops

  SvarSlett
 3. Den var helskjønn!!!! Muster...artig navn!
  Du får passe godt på juletrekulene i år da - hi hi!!! Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 4. Åh, det ble Muster å ja. Den var jo grom da....ja kattepusen også;-)
  Klir det vel nå da:-)
  Kæmm, og hils dine to søte(tre)

  SvarSlett
 5. Å så nydelig lite nøste!!!
  Herlig med kattunger;)
  Kose dere med Muster;)

  SvarSlett
 6. Så søt katt! NYDELIG! Vi har også katt, den fikk når Det store korslaget gikk, så den fikk navnet Vinnie direkte oppkalt etter Vinnie i Paperboys. Dere kan glede dere det er virkelig koselig å ha en fredfull katt i hus.

  God helg !

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 7. Nåh, for en skjønn liten hårball! Så herlig da. Koselig at herr glede satte pris på en slik gave. Jeg savner å ha dyr i huset, men det blir nok ikke noen slik søtnos på oss her.

  Ha en flott helg! :)

  SvarSlett
 8. Hallo i luken :-) for en søt liten raring!! Har og så lyst på en liten pusekatt, men funker dårlig midt i Trondheim sentrum har jeg på følelsen...hehe. Får klare meg med Mr. Nelson intil videre!

  Ang. det å levere inn fat til den fantastiske klokke designeren, hehe..så koster det 250,-..da er urverk med i prisen, og et lite honorar til designeren. Måtte passe på å si fra at han ikke kunne garantere for fatet da..gamelt porselen kan være porøst, men det har gått fint med alle han har laget selv til nå da ;-) bare å si fra om du vil levere fat så skal jeg ordne!! klemmer

  SvarSlett
 9. Så søt den var!! :D kan tenke meg herr glede ble glad! hurra!

  SvarSlett
 10. For en nydelig liten Muster! Og for en nydelig og vakker blogg....!

  Ønsker deg og lille Muster en strålende søndag!

  klem,Lene

  SvarSlett
 11. Men en sådan sötnos! Det är en glädje!!

  SvarSlett
 12. Nydelig liten kattepus:) Har såååå lyst på katt, men mannen er en hundeperson, og i tillegg takler han ikke katter pga noen hendelser i oppveksten :( Men kanskje hvis jeg får men en liten stall engang, da trenger jeg en stallkatt =D

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...