tirsdag 24. november 2009

Utfordring

Pillepalle ga meg i helga følgende utfordring:

Gå inn på Mine bilder. Velg den 4. eller 7. mappa. Finn fram det 4. eller 7. bildet. Bruk det i et innlegg og skriv om bildet. Utfordre fem nye, legg ut link til dem og gi dem beskjed om utfordringen.

Dette ble bokstavelig talt en utfordring, da jeg nettopp har tatt en skikkelig opprydning i bildene og slettet mesteparten. Jeg har bare tre mapper på på mappen som tilhører bloggen, så det ble den 3. mappen og det 4. bildet. Dette er en mappe som heter inspirasjon - her lagrer jeg bilder som inspirerer meg, KUN til eget bruk. Jeg tar imidlertid sjansen på at dette går bra. Jeg mener at dette bildet er fra fantastiske Sweet Paul. Bildet tror jeg er fra julekalenderen han presenterte i fjor. Sweet Paul er mat- og interiørstylist, en nordmann bosatt i New York. Etter at jeg kom over bloggen har jeg flere ganger kjent igjen bilder fra bloggen andre steder. Artig! Anbefaler alle å ta en titt. Her finnes MASSE inspirasjon!

Jeg utfordrer:

Livet er heeerlig!
Klabb og Datt
Drømmer fra mitt epletre
Hverdagsglede
Sømrommet

Det er selvsagt heeelt frivillig! :) Ha en fin kveld alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Stilig krans! Og artig utfordring! Men jeg står over i denne omgang, for jeg har så lite bilder på denne maskina - og den stasjonære har kræsja. Grmf!
  Har du laga noe til jul? Ser det er så mange flinke som tryller fram det ene finere enn andre. Blir nesten misunnelig på all kreativiteten/energien/ferdighetene der ute ;-)
  Ha en fin tirsdagskveld da, lille Glede!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Kjekk utfordring - som jeg selvsagt tar (på strak arm - neida)..

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 3. Heisan Glede!
  Denne adventskalenderen minner meg om den vår kvinnelige rektor hvert år pleier å lage til oss på personalrommet. Hun lager en krans med masser av twist. Det er veldig populært, og den varer definitivt ikke til juleferien.
  Herlig denne kransen du viser bilde av også. Jeg pleier altid kjøpe disse polkagris-dropsene å legge i en skål ved juletider. Synes de er så julaktige i farvene.
  Ja, nå er øreverken forsvunnet og storebror er kommet hjem til glede for lillebror. Forøvrig vant jeg alldeles ikke i yatzy. Jeg ble slått sønder og sammen!
  Ha en fin ettermiddag og kveld, Glede!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Er det slike polkagriser?? Nå ble jeg i alle fall snavleklein... :P

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...