lørdag 21. november 2009

Heaven, I`m in heaven...

I dag har jeg vært på kombinert julemesse og loppis.
Min svigerinne med bloggen Kristins hus og hennes datter med bloggen Utkledd var noen av de som solgte egenproduserte varer. Selv om jeg er inngift i slekta, må jeg kunne si at det var masse flott her! Kunne kjøpt mye mer.. Her er noen av godbitene:
Lommebøker... Her snakker vi gjenbruk!

Øredobber av blant annet gamle knapper...

Herlige tøfler...


En fantastisk flott sminkepung med tilhørende maske...


Og masse flotte klær! Den kjolen lengst til høyre blir min julekjole! Den har "utringet" rygg. Alt dette er fra Utkledd. For flere bilder se på Utkledd og hennes salgsblogg.
Her fra Kristins hus:


Utrolig mye fint!
Her er mine funn! Jeg er UTROLIG fornøyd!

På en av "loppebordene" kom jeg over dette! Å, lykke! Tre asjetter og en kopp av Picnic fra Turi Design Figgjo Flint. Ulikt mønster på alle fatene. Nydelig!


Av Utkledd kjøpte jeg som sagt årets julekjole, men jeg falt også for denne jakken. Denne jakken er også litt spesiell i og med at Utkledd selv brukte den i Lille Gledes dåp. Da sang hun før øvrig en aldeles nydelig versjon av "Den fyrste song eg høyra fekk" i kirken, akkompagnert av sin kjære. Skulle ønske jeg kunne dele det med dere her... Her forsøker Glede tappert å posere for fotografen. Eeelsker fargen! Rosa og organsje = fersken, ifølge Utkledd.

Her er kuppene fra Kristins hus. Utrolig fornøyd. Gleeder meg til å pynte til jul nå altså!


An Angel By My Side solgte også varer. De har butikk på hjemplassen min, her finner du bloggen. Dette kjøpte jeg riktignok i går, i butikken.


Tror det blir utrolig fint lys i disse i førjulstida!

Lille Glede fikk seg tre puslespill (pedagogiske, hehe), samt prinsessekostyme. Hun elsker puslespill! I ettermiddag har hun tasset rundt i tyllskjørt og puslet og kost seg.

FORNØYD!

4 kommentarer:

 1. Hei :-) Så mye fint du har fått tak i da...og takk for tips til ny blogg, kjempemasse fint der inne!
  Når det gjelder mini-mini uglene har jeg ikke lagt de ut på Epla, men i butikken på Merkursenteret. Men om du er interessert i å kjøpe er de sikkert ikke utsolgt og jeg kan sende nedover til deg? klemmer

  SvarSlett
 2. Skjønner at du er fornøyd, ja! Du har jo fått tak i utrolig mye fint!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så mange fine ting du har kjøpt! Heldiggris ;)
  Kom på at jeg hadde glemt å si til deg at dersom du flytter knappene på kjolen, så passer den tidligere, og kan brukes lengre :) Når knappen er nederst, er den jo på det lengste.

  SvarSlett
 4. La min elsk på tøflene!! Herlige! Jeg fant bloggen din via "Huset ved bekken" og synes du har en veldig spennende blogg:)
  Loppisfunn er det beste som finnes her på jord! En herlig følelse gir det meg å dra på loppemarkeder og i bruktbutikker!Kiler i magen*ler* Kjempe fine bilder iallefall!
  Ha fortsatt en kreatib kveld!
  -Ida Susanne

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...