onsdag 18. november 2009

Morgenkaffen...

varm som helvete
sort som syndene
myk som en engel
søt som kjærligheten...
Nå er eeeendelig PCen fikset - og alle bilder er reddet! Puh.. Kom over disse koppene i dag, syntes de var søte og så umiddelbart for meg å drikke morgenkaffen i dem i førjulstida! Min snillesnille mamma kjøpte dem til meg. De er skikkelig julerød, men synes rødt hører jula til!

Bruker foreløpig Herr Gledes iPhone til å ta bilder, da kamerat streiker, så bildene er litt kornete. Men det viktigste for meg er uansett å være tilbake!! Gleder meg til å være 100 % tilstede i førjulstida!
P.S. For en tid tilbake var det noen som spurte hvordan jeg lager meg kaffe latte. Altså.. Om det kan kalles kaffe latte er usikkert, men det er i alle fall veldig enkelt. Jeg varmer en liten melkeskvett, kanskje dobbelt så mye som mengden kaffe i kapselen (Nespresso, Lungo). Så tømmer jeg melken i koppen og setter den under Nespressoen og kjører på med kaffe.. Noen ganger drysser jeg litt Cappucino-dryss på toppen. Voila! ;)

6 kommentarer:

 1. Hurra, du er tilbake! :D Det høres ut som du også har en del å glede deg til fremover.. Og jammen er ikke jula rett rundt hjørnet også. DET gleder jeg meg til det!
  Og apropos jul: for noen fine, koselige kopper! :D Kan tenke meg morgenkoppen i førjulstida smaker ekstra godt i disse..
  Ha en kjempe fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg har måttet slutte med kaffe. Veldig kjipt, men slik er det noen ganger. Jeg pleide også å lage latte slik du gjør!
  Når kommer det flere bilder fra nye huset/stedet lurer jeg på?!? Can't wait!

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake! :) Søøøte kopper! :D

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Nå er det ikkje lenge til jul altså:):) Knall flotte koppar du har fått deg. Eg liker også best raudt til jul.
  Latt er snadder!! Eg pleier å bruke Moccakanna og varma mjølk på kjele og skumma den godt.

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå kamille

  SvarSlett
 5. Digger morgenkaffen også jeg! Den må jeg bare ha :))) Ha en fin dag videre! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Hei! Håper du trives på hjemplassen! Koppene du har fått var jo kjempesøte!!! Vi fikk nespresso sine cappocinokopper (hvite) i gave i helga - de var ganske stilige - men det var ikke så mye jul over dem...Men jeg har jo et juleservice jeg fikk fra min bestemor for mange, mange år siden! Gleder meg masse til jul!!! Har likedan maskin som deg, samt en melkeskummer. Latte og iskaffe er favorittene!!!
  Ønsker deg en fin torsdagskveld og ei herlig helg!!! Klem fra Lunalu

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...