lørdag 14. november 2009

Mmm...mmmat

I går kveld var Herr Glede og jeg på julebord - kurvfest! Genialt konsept; alle tar med noe, kanskje en spesialitet man har? I dette tilfellet var det nok tenkt på at ting også skulle passe sammen.. Masse godt; røkelaks, eggrøre, waldorfsalat, potetsalat, bacalao m.m.Herr og fru Glede stilte med foccacia og aioli. Pyntet med litt ananas for å fylle opp den diiigre kurven, som jeg fikk i gave da jeg sluttet på min forrige arbeidsplass.
I kveld overnatter vi hos foreldrene mine. Bror Glede er på besøk - så i kveld har det selvfølgelig vært en treretters, ordnet på dugnad. Forretten stod ekteparet Glede for, hovedretten er et samarbeidsprosjekt (med mamma som sjef), og desserten har bror Glede tatt ansvar for.
Foccacia og aioli fra gårsdagens kurvfest, med røkelaks og reker. :) Ser dere at brødskivene former et hjerte? Hovedretten var klippfisk, bacon, potetmos og ertepure. Herlig!

Pannacotta med bringebærsaus til dessert.. Oioi.. Maaange kalorier. Godt var det, og mette ble vi!

Nå ligger vi her som noen slakt alle mann... Sånn er det når man er glad i mat! ;)

4 kommentarer:

 1. Kjære matvrak-Glede!
  Aj....her var det masse godsaker, som min eldste sønn ville sagt! Nydelig anrettet bord og mye godt for både syn og gane.
  Det er mye livsnytelse i mat! Da jeg var liten var moren og faren min en stund litt bekymret for meg. Jeg var så kjempeglad i mat, all slags mat. Da vi hadde vært på restaurat en gang og spist oss gode og mette, stabbet jeg ut restaurantdøra med kommentaren; nå skal vi hjem til mamma å spise "smiddagmat"! Da ble faren min en tanke svett!
  Så nydelig, nydelig pus dere har fått! Jeg er definitivt kattemenneske. Legger meg på huk og mjauer bare jeg ser en katt. Innbiller meg jeg kan snakke med dem. de blir som regel veldig nysgjerrige på denne gale damen som ligger der og mjauer og kommer og snuser på meg.
  Ha en fin, mett søndag, Glede!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Selvfølgelig ser jeg at det er formen som et hjerte! :D Og alt så himmelsk godt ut! namnamnam.. Koselig med hele familien samlet rundt matbordet. Det er noe av det jeg setter aller mest pris på hjemme på Toten, og det har alltid vært den tiden da alle er samlet.

  SvarSlett
 3. Du å du...bloggen din er virkelig bloggen å danse innom før middag.. det er bare så leit og kjedelig det vi skal ha i dag i forhold vettu. Dere vet virkelig å nyte god mat, det skal være sikkert.
  Drops

  SvarSlett
 4. Mm, lekkert! Slike middagsselskaper er kjempesmarte. Og for en snasen dessert!
  Koselig med familiemiddager, særlig når man gjør litt ekstra ut av det. Det blir fort det samme hver gang..

  Ha en fin uke alle Gledespredere!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...