onsdag 24. mars 2010

Hvor er ditt og datt?

Hei, Datt! Og Ditt... Altså, jeg snakker ikke om dere. :) Jeg lurer på hvor påskepynten min er. Jeg kunne tatt en titt innpå "boden", men jeg vet ikke om jeg tør. Kanskje blir jeg slått ned av en barkrakk eller kasse med sko om jeg åpner døra. Vi gjorde et forsøk på å rydde der like etter at vi flyttet inn - men etter det har vi bare slengt alt mulig inn døra og lukket raskt igjen. Klikket meg inn på etiketten "påske" og fant disse påskebildene fra leiligheten i Trondheim. Hvor er mine nydelige Mailegs foreksempel? Og de søte, bittesmå påskekyllingene jeg fikk av av nettopp Datt? :)
Hvor er lenka med papiregg jeg lagde? Da jeg kikket gjennom bildene, fant jeg egentlig ut at jeg har masse fin påskepynt et eller annet sted. Jeg får ta meg på tak og komme meg inn på boden en av de nærmeste dagene. Ønsk meg lykke til!! Nå gleeeeder jeg meg på påskeferie! Noen andre som gjør det også, kanskje? (Fant noen matbilder fra påske i fjor også... Lammelår med saltbakt rødløk.. Får vi det i år også, mamma?! Mmmmm... )

4 kommentarer:

 1. Hihi, Datt sitter i alle fall i Trondheim og gleder seg til helga! ;) De eggene er jo så skjønne, de husker jeg at jeg også sikla på, lykke til på ekspedisjonen inn i boden! ;)

  SvarSlett
 2. Heisan Glede
  Aj, så mye fin påskepynt og ikke så intens påskegul men lekker lilla osv. Dette er påskepynt jeg fint kan leve med!
  Håper du finner den flotte samlingen din!
  Selv fikk jeg sang til 40 årsdagen min på skolen min diktet av kollegaene mine " hvor er paraply`n, hvor er nøkler hen etc...jeg er sikker på jeg hadde dem i går"
  En smule distre`` med andre ord.
  I morgen skal jeg være med å hjelpe til i minstemanns klasse. De skal nemlig ha påskeverksted på skolen. Tror det er kyllinger som skal lages, og minstemann synes det er veldig stas at mamma` n blir med.
  "Du er lærer på ordtnli du" pleier klassekameratene hans å si.
  Ha en fin dag i skolestua i morgen. Nå er det øyeblikkelig påskeferie, Glede!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Kjempefint påskepynt, kjære Glede!

  SvarSlett
 4. Kjapt innom Glede: GOD PÅSKE!:) Håper du finner igjen alle de søte påsketingene og at du f¨r lammelår av mammaen din:)

  Haugevis med klemmer fra påskeklare Marthe

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...