søndag 7. mars 2010

Syv sannheter om meg og påminnelse om "gi-vekken"

Happy søndag alle sammen! Min søndag startet tidlig, jeg og Lille Glede har vært våken siden klokken fem. Da får man mye ut av dagen...!

Stilige og snille Katrine har utfordret meg til å si syv sannheter om meg selv. Litt av en utfordring, men jeg skal gjøre et forsøk:

1. Jeg har blitt avhengig av kaffe om morgenen! Det bidrar til en fin start på dagen!
2. Jeg elsker å synge - derfor har jeg nå bestemt meg for å begynne i koret her i bygda. Skummelt og spennende!
3. Matlaging og turer i frisk luft er terapi for meg.
4. Det er forbudt å se programmer som "Åndenes makt" mens jeg er våken. Jeg har altfor god fantasi til å se slikt!!
5. Jeg er like forelsket i mannen min etter snart 13 år! Han er min drømmemann!
6. Når energien og kreativiteten er på topp, snakker jeg fort og mye om alt mulig! Da er det ikke alltid greit å henge med for andre... Hihi..
7. Når jeg er konsentrert om noe, lager jeg en slags trutmunn, i følge Herr Glede. Det artige er at mamma gjør det samme, og vi har også oppdaget at Lille Glede også gjør det! It runs in the family, altså. Jeg har lastet ned et gratisprogram som heter Photoscape. Her kan du blant annet lage fotomontasjer som den over her. Artig! Fint fuglehotell utenfor kårboligen, syns du ikke!?

Minner om min give away, eller "givekken" som en av deltagerne kalte det - den likte jeg! Legg igjen en kommentar i dette innlegget for å delta (trykk på linken).

4 kommentarer:

 1. Jeg syns det er litt dobbeltsidig det å få mye ut av dagen, gitt. Vi har vært oppe siden halv seks - og jeg tror ganske sikkert at dagen blir ganske mye kortere på den andre siden av det :P
  Jeg skal også begynne i kor, faktisk! I morgen den dag. Jeg egner meg mest som fyllstemme - sånn litt lavt baki der. Men det er moro og ikke minst sosialt :)

  Kos dere i finværet denne søndagen (det er nydelig her i allefall - flott akevær!)
  -Eli-

  SvarSlett
 2. Det er alltid fint å få vite nye sannheter om fine mennesker :) kjenner meg igjen i litt av hvert her, glede.. Så artig at du skal begynne i kor! Jeg elsker også musikk og det å synge, så bør egentlig ta meg selv i nakkeskinnet.. Her i hovestaden bør det da finnes et kor som passer for meg? Kan også kjenne meg veldig godt igjen det engasjementet og iveren når kreativiteten er på topp.. Det er slik det skal være det :) Jeg får egentlig høre at jeg ser litt morsk ut når jeg er konsentrert, fordi når jeg smiler gjør jeg det med hele ansiktet. Øyvind har sagt at det tok litt tid før han skjønte at det ikke betydde at jeg gikk i hui og hast fra å være blid med hele meg til sint og streng..
  Håper resten av søndagen din blir fin, kjære glede. Vi har trasket langs akerselva i dag, og det var så fint. Jeg er veldig interessert og fascinert av historien rundt fabrikkene og elva.. I kveld blir det kino
  Stor og varm klem sendes din vei

  SvarSlett
 3. Artig at du skal begynne i kor:) Liker selv å synge.
  Å starte dagen kl 05 var tidlig gitt, men har vært der selv for mange år siden:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer og lykke til videre! Lisbeth

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...