onsdag 17. mars 2010

You are my sunshine!

En hyggelig overraskelse ventet meg inne hos Kristins hus; en sunshine award! Tusen takk - sender den straks tilbake til deg.

Det er maaange som fortjener en slik award her inne, men her noen som gir meg ekstra solskinn i hverdagen:

Kreative, herlige Kaspara
Nydelige, snille Katrine
Morsomme og omtenksomme Datt
Språkmektige, fine, gode Marthe
Interiørsprøe og koselige Ida Susanne
Hyggelige, morsomme Lunalu

Jeg fikk ikke bare award av Kristin... Siden hun tilfeldigvis også er min svigerinne, fikk jeg også en forsinket bursdagsgave i helga. Herlig! Skiltet fikk plass i tallerkenhylla - men den lille beskjeden mistet litt mening.. Hihi. Den søte hesten fant seg til rett i stuevinduet. Han har plass til et talglys på ryggen, men synes han er like fin uten!

I dag har vi vært i et møte angående husbygging... Vi har viktige valg foran oss. Det er nesten så jeg få pustevansker og hjertebank når jeg tenker på det. Håper vi tar det riktige valget til slutt!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med award! ;)
  Den er velfortent! Takk for at du deler så mykje matglede!:) Ein stor inspirasjonskjelde... (har forresten min eigen vri av gulrotbrøda dine i ovnen akkurat no;)

  Husprosjekt er skummelt og kjekt på ein gong! Men det blir som oftast bra til slutt!:)
  Lukke til

  Gode helsingar frå Lønnetunet

  SvarSlett
 2. Ååååh, nå ble jeg glad, tusen takk kjære du!
  Og jeg kan komme å være med på møtet jeg, har bestemt meg for leve gjennom andre som bygger hus for tiden!! Hihi... Gleder meg sååå masse med dere! <3

  SvarSlett
 3. Hurra nå ble jeg glad! :D DU gjør meg glad! Tusen takk, glede! Du får selvfølgelig en raskt i retur av meg.. Så spennende med husbyggingen, hold meg oppdatert?! Kan skjønne man får hjertebank av slikt.. Ønsker deg en kjempe fin torsdag! Klem

  SvarSlett
 4. :-D inngifte og innfødte, ja...
  Viktige og vanskelige valg dere skal ta!! Gleder meg til å høre jeg..
  Enig i at hesten er finest uten lys:-)

  potte kokings forkjølt jeg. vært det noen dager, håper på bedring i morgen:-)
  Natti

  K

  SvarSlett
 5. Snille, gode Glede!

  Du får meg til å SMILE, eller eventuelt MILE som tavlen ditt ville sagt;) Takk for gode ord, nå ble fredagskvelden enda litt finere:) Hopper innom deg en kjapp tur, for her er det huskestue! Vi har hele svigerfamilien fra Stryn på besøk, og de er en familie på to voksne og fem barn. Trangt i en leilighet på 59 kvadrat sier du? Jaja, der det er hjerterom osv...:)

  Ville bare ønske deg en super helg! Kos deg med dine to fine og nyt alt som helga har å by på. Her blir det Holmenkollen og skiskyting. Og Mathea i meis for første gang:)

  Gode, varme klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...