fredag 30. juli 2010

Det er rart...

...
Innimellom tenker jeg at sommeren går så fort, men når jeg tenker etter har jeg opplevd utrolig mye fint. Jeg har for eksempel:


... laget denne herlige sommerretten og delt sammen med mine aller nærmeste.
Vannmelon og fetaost på en seng av ruccola, toppet med ristede gresskarkjerner med salt og litt olivenolje. Hjemmelaget tzatsiki ved siden av (naturell yoghurt, revet agurk uten skall, hvitløk, olivenolje og pepper).

Anbefales virkelig! Denne solnedgangen som dessert var en nydelig avslutning på kvelden.

... vi har hatt "vedsjau" på tomten vår. Svigerfar har vært primus motor, og jeg og Herr Glede har hjulpet til litt innimellom.


... på tomta begynner det nå å bli klart for husbygging. x antall lass med fylling har blitt kjørt dit, og det blir en fantastisk utsikt der!

... vi har vært på Lillehammer på Lille Gledes første ferietur. Innimellom Hunderfossen og Lilleputthammer fikk jeg og Herr Glede spist lunsj på et sted i sentrum som het "Oliven". Utrolig god mat! Olivenbrød med dijonsennep, parmaskinke og balsamicosirup. Dette smakte så godt at jeg har laget det selv flere ganger etter at jeg kom hjem.

... vi har vært på den årlige "Fossenkonserten" her i bygda, med Hellbillies og CC Cowboys.
Neste år skal jeg være med i "Fossenoperaen" på samme scene.


... vi har feiret min kjære svigermor som ble 60 år her om dagen. Jeg prøvde meg på en osteiskake, med jordbær og bringebær.
Den ble ganske så god! Oppskriften fant jeg her. Fruktspydene er stukket "i en halv melon" lagt med fruktkjøttet ned på et fat. En ide jeg har lånt fra en kollega. Lekkert og fristende!

I går kom vi over masse markjordbær i byggefeltet der tomta ligger. Dermed ble det nyrørt jordbærsyltetøy ispedd markjordbær til frokost i dag. Namminam!

Og det var bare en brøkdel av det jeg har opplevd!! Enda er det noen uker igjen... Hva har du opplevd?

1 kommentar:

  1. Herlig, herlig! Høres ut som en fantastisk ferie :) Nå er ferien ferdig for oss i år - vi har skikkelig kost oss! Føler vi har fått gjort skikkelig mye de to ukene vi har hatt :) Så gøy å se byggeprosessen helt fra start - den gleder jeg meg skikkelig til å følge! :D
    kos dere videre!
    Ü

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...