lørdag 3. juli 2010

En drøm av en fiskerett...

Lyst på en god smaksopplevelse? Disse fiskepakkene ble helt utrolig gode... Min kjære pappa sa det flere ganger: "Dette var virkelig godt, altså!" Hva som var inni, sa du?


Jo det skal du få høre. Inni doble ark med bakepapir lå følgende: pestosaus (helst hjemmelaget, denne gangen ble det fra glass...), tomatskiver krydret med salt og pepper, torskefilet krydret med salt og pepper, samt en dæsj olivenolje. Pakkene ble stekt i ovnen i ca 8-10 min på 200 grader.

Ved siden av serverte vi en potetmos av mandelpoteter, persille, hakket sjalottløk, hakket oliven, sitronsaft og ganske mye god olivenolje... (Kanskje 1 dl per kilo potet?)


For å si som Kaspara; dette må være en av våre topp ti..! I morgen reiser vi på hytta, før vi kjører videre til Lillehammer og Hunderfossen på mandag. Så nå blir det stille her noen dager. Kos dere med sommeren folkens! Klem

4 kommentarer:

 1. Åh hjelpemeg! det så godt ut :) jeg er så glad for at du ville dele disse herligheten med oss, glede.. Spesielt for meg som mangler kreativitet når det kommer til middagsmat :) Dette skal prøves!
  Nå går jeg rundt å venter på svar på en stilling, og i morgen får jeg vite om Biancos hovedkontor blir min arbeidsplass til høsten. Jeg krysser alt jeg kan krysse!
  Mandagen er her igjen, og det er like vondt hver gang ø reiser fra meg på morgenen.. Spesielt i dag, da det er over en uke til han komme hjem. Men så er det ferie på oss begge, og da skal vi kose oss masse fra den greske øya etter den andre :)
  Kos dere masse på Hunderfossen i dag!
  Smil og klem sendes deres vei

  SvarSlett
 2. Mmmm, DET såg godt ut! Skal eg jammen prøve neste gong det står fiskepakker på menyen:-)

  Takk for inspirasjon og god ferie!

  SvarSlett
 3. Fiskeretter som er skikkelig gode er verdt å merke seg. Så mulig denne må testes ut når vi omsider får oss kjøkken ;-) Egentlig vet jeg ikke helt hvor vi får hverken krefter eller pågangsmot fra..hehe. Mtp. at det tross alt er andre gang på 2 år at vi er på oppussingskjøret igjen.. tror det må være det at vi begge to vet så inderlig godt av i kommer til å DIGGE leiligheten til slutt + at vi aldri hadde funnet noe ferdig på boligmarkedet som er akkurat slik vi vil, hehe! God sommerferie :-D

  SvarSlett
 4. E ei stund sia du posta den her, men e ha ikkje glømt den, og fikk prøvd den i dag! Nydele og enkelt:) namnam, hilsen Eli

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...