mandag 12. desember 2011

Herr Glede har trukket vinnerne...


... og jeg må smile! Vinnerne ble nemlig dere to, Marthe og Katrine. To bloggere jeg har fulgt leeenge. Katrine likte sminkepungen best, så da håper jeg det er greit for Marthe at jeg sender den til Katrine...?


Du Marthe, får denne kleshengeren pyntet med knapper fra min knappesamling. Nesten alle knappene er fra familiebedriften hvor mine foreldre jobber. Det ligger gråpapirlapper med priser sammen med knappene, med min bestemors håndskrift, så noen av knappene er ganske gamle. :)


Sender dere meg adressene deres, skal jeg prøve å få sendt gavene i løpet av noen dager.

Tusen takk til dere som deltok! Det blir stadig mer trafikk på bloggen, og det er gøy! Håper å gi bloggen en liten oppussing etterhvert, med ny header og slikt. Håpet er også å få kjøpt seg en Mac på nyåret, så da får jeg nok ånden over meg.
I februar har jeg blogget i tre år. Da blir det ny gi-vekk. :)

4 kommentarer:

 1. gratulerer til de heldige vinnerne ;) Kom visst akuratt forsent jeg. Flott blogg du har, ja her er det virkelig glede!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til de 2 heldige !
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 3. Nei har du sett!? Hurra hurra, nå ble jeg glad :D jeg fikk litt gåsehud jeg, når jeg så navnene til både Marthe og meg.. Det var en fin overraskelse som varmer :) Vi er to stykk heldige!
  Sender deg adressen min på mail jeg, så sender du den når du får en ledig stund. Tenker støtt og stadig på deg, Kristin! Håper formen din er bra.
  Håper du får en fin Luciatirsdag. Og tusen takk til Herr Glede som gjorde et så godt trekk! Varm klem

  SvarSlett
 4. HURRAAA!! fikk nettopp melding av Katrine: "sjekk bloggen til Glede!". Og jeg fikk gåsehud jeg også, akkurat som Katrine, når jeg så at det var akkurat vi to som hadde vunnet!! Så fantastisk flink Herr Glede er til å trekke.. det må jeg si;) Jeg vinner aldri noe, og det er ikke tull en gang. Jeg sier alltid at jeg har hell i kjærlighet og uhell i spill. Og det er egentlig en grei fordeling. Men denne gangen ser det ut til at jeg har hatt hell i begge deler! Jeg gleder meg til å få hjem denne supersøte og fine hengeren. Jeg har litt dilla på knapper, så denne skal få hederplassen et eller annet sted i det nye huset. Og så morsomt å få vite litt av bakgrunnen til knappene. Jeg skal ta godt vare på den!

  Jeg sender deg adressen min på mail, og ikke stress med å sende den. Du har litt andre ting å tenke på nå i tiden fremover;) Håper formen er bra og at lillebror snart kommer. Det er så spennende! Sender masse gode tanker til deg, dette klarer du fint.

  Mange hurra-klemmer fra meg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...