mandag 5. desember 2011

Ny spiseplass


Tre blir snart til fire, og vi fant ut at vårt sjarmerende, blå bord ble altfor lite som kjøkkenbord (du kan se bilde av bordet til høyre her et sted). Nå har det fått plass i stua, mens et arvemøbel har fått jobben som kjøkkenbord.


Bordplaten er skiftet ut, mens resten er gammelt. Det har tilhørt min kjære mormors foreldre, så det er veldig stas å ta det i bruk, synes jeg. Et flott møbel! Vi har forresten et sofabord på loftstua, som er nesten likedan, bare mindre og med orginal bordplate.


Ble skikkelig kontrast med det gamle bordet mot de nye Eames-stolene, men liker kombinasjonen godt jeg! Bordplaten blir nok malt hvit etterhvert. Eller hva synes du?Lampa over bordet har også blitt skiftet ut. Her hang tidligere taklampa Dokka, men den har nå fått plass ved loppesofaen. Lampa som nå henger over kjøkkenbordet, hang tidligere over trappa opp til loftet, men jeg ble aldri fortrolig med plasseringen og er mye mer fornøyd med denne løsningen.


Hele familien er storfordnøyd med den nye spiseplassen. Herr og fru Glede sitter på Eames-stolene (som for øvrig er utrolig gode å sitte i!), mens Lille Glede går i skytteltrafikk mellom tripp-trapp`en og "puffen", som hun sier. Endelig har vi plass til å dekke på bordet ordentlig!


Du har vel meldt deg på min gi-vekk? Hvis ikke, trykk her.

5 kommentarer:

 1. ...DE detaljene på det bordet der da!!
  LOVE IT..

  ...og KUL kontrast mot det nye og moderne!
  -LIKER-

  SvarSlett
 2. Bordet er kjempefint :) Liker de bena . Og den kontrasten mellom nytt og gammelt er så kult !

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Nydelig bord!! Synes det var litt stilig jeg med den mørke-bordplaten, stod så godt sammen med stolene.. Så med andre ord, nydelig spisekrok dere har fått :)

  har sendt deg mail ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Wow, dette her var superfint!! Tror det er det fineste spisebordet jeg har sett- og du MÅ beholde den mørke platen, det var skikkelig kult med kontrasten! Ønsker meg eames-stoler jeg også, og enda mer etter at jeg fikk prøvesitte en. Kjempegode!

  Ha en super kveld, nå nærmer det seg vel at lillebror kommer så du får slappe godt av mens du kan:)

  Gode klemmer fra Stryn

  Ps: kom plutselig på at jeg har glemt å linke til give away'n din.. det her er minuset med å si at man skal gjøre det, det blir så fort glemt. I neste innlegg, DA!!

  SvarSlett
 5. Det ble veldig veldig fint!! Falt helt for bordet deres, jeg. Så koselig med historie i møblene! Holder en knapp på hvit bordplate, selv om den er fin som den er nå også :)

  God klem fra meg

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...